oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ozix, ale ten mój sen wcale nie miał happy end-u sni mi się że ciagne faceta do łóżka, a ten nic.... więcej nie bede spała w dzień, bo się pierdoły snią Gorzej jak tak jest na jawie, a potem się tego czepia jako czegoś strasznego No fakt, ale tak jak wspominalam już dzisiaj czasem za facetami nie nadążam No jak masz 193Kuce i 303Niutki to szybka jesteś
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 To po drodze może mnie byś zabrał, jak mamy cos łykac :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 To po drodze może mnie byś zabrał, jak mamy cos łykac :gwizdanie: o której będziesz _dostępny_?? W sensie brać Ciebie i po MC czy wracając po CIebie?
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Mnie tylko zabrac, nie mylic z brac :decayed:
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 To po drodze może mnie byś zabrał, jak mamy cos łykac :gwizdanie: Ja cię ,,wzemę" jak chcesz :polew: To ja wezmę was:P . / \ /__\
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 To po drodze może mnie byś zabrał, jak mamy cos łykac :gwizdanie: Ja cię ,,wezmę" jak chcesz :polew: "Będę brał Cię w aucie..."
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 To po drodze może mnie byś zabrał, jak mamy cos łykac :gwizdanie: Ja cię ,,wezmę" jak chcesz :polew: "Będę brał Cię w aucie..." a Tomaszu jeszcze czyta
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 To po drodze może mnie byś zabrał, jak mamy cos łykac :gwizdanie: Ja cię ,,wzemę" jak chcesz :polew: To ja wezmę was:P . / \ /__\ to ja PKSem pojadę
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Bryńka mam zabierać towarzystwo dla Ukcia czy bawimy się w trójkącik? :polew:
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Bryńka mam zabierać towarzystwo dla Ukcia czy bawimy się w trójkącik? :polew: jak to mówi Brynia, weź mu jakąś d*pę ... :>
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 _________________________________________________ Ok skarby lecę spać!! Bryniu czekam na Ciebie w senkach :gwizdanie: Mcm i Michał dogadamy się jeszcze!! Kaśka w piątek jadę do radomia więc jak coś pisz;) Tomaszu stęskniłem się za Tobą fajnie że dziś byłeś. Mokkom pozdrawiam Cała reszta ręce w górę!! _________________________________________________ Dobranoc!
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Bryńka mam zabierać towarzystwo dla Ukcia czy bawimy się w trójkącik? :polew: jak to mówi Brynia, weź mu jakąś d*pę ... :> Dlatego czuję się u niej jak u siebie w domu
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Tomaszu stęskniłem się za Tobą fajnie że dziś byłeś. z tego coś się urodzi ...
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Mcm i Michał[/b] dogadamy się jeszcze!! Brrrr , nie mogę się doczekac
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Bryńka mam zabierać towarzystwo dla Ukcia czy bawimy się w trójkącik? :polew: Ukcia nie bedzie, muszę odreagować Jka chcesz trrójkacik to weźmiemy kogos z RFS - myslę że się znajdzie chętny To będzie bardzo udany wieczór
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Bryńka mam zabierać towarzystwo dla Ukcia czy bawimy się w trójkącik? :polew: Ukcia nie bedzie, muszę odreagować Jka chcesz trrójkacik to weźmiemy kogos z RFS - myslę że się znajdzie chętny JA!!
mokom69 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 _________________________________________________ Ok skarby lecę spać!! Bryniu czekam na Ciebie w senkach :gwizdanie: Mcm i Michał dogadamy się jeszcze!! Kaśka w piątek jadę do radomia więc jak coś pisz;) Tomaszu stęskniłem się za Tobą fajnie że dziś byłeś. Mokkom pozdrawiam Cała reszta ręce w górę!! _________________________________________________ Dobranoc! Dobranoc ozix
Rekomendowane odpowiedzi