MoorPH Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Bo widze ze tu fajna atmosfera jest ;p Wiec jest ok. A poza tym chce znac wiecej osob które ujerzdzają szwabskie rumaki a nie tylko garstke osob z wawki
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 no w końcu jestem Królem[br]Dopisany: 14 Maj 2009, 22:34_________________________________________________ Bo widze ze tu fajna atmosfera jest ;p Wiec jest ok. A poza tym chce znac wiecej osob które ujerzdzają szwabskie rumaki a nie tylko garstke osob z wawki ja tam nie chciałbym ujeżdżać takiego szwabskiego rumaka...
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 no w końcu jestem Królem chyba królikiem
tomaszu Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Bo widze ze tu fajna atmosfera jest ;p Wiec jest ok. A poza tym chce znac wiecej osob które ujerzdzają szwabskie rumaki a nie tylko garstke osob z wawki Bardzo dobre podejście. BTW nie róbcie takich dużych cytatów, bo nie da się Was czytać.
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Bo widze ze tu fajna atmosfera jest ;p Wiec jest ok. A poza tym chce znac wiecej osob które ujerzdzają szwabskie rumaki a nie tylko garstke osob z wawki Ale my tu ujerzdżamy wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: nie wytrzymam :polew: :polew: :polew: Ozix moim idolem :polew: :polew: dam Ci autograf na pośladku: "Dla kochanej osiemnastki Ani KRN"
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 ale faza :polew: :polew: Michał szukał fazy u mnie w domu a ja znalazłam na forum :polew: bo mnie nie było :gwizdanie: Bo widze ze tu fajna atmosfera jest ;p Wiec jest ok. A poza tym chce znac wiecej osob które ujerzdzają szwabskie rumaki a nie tylko garstke osob z wawki Ale my tu ujerzdżamy wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka wiśtawio!!
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: nie wytrzymam :polew: :polew: :polew: Ozix moim idolem :polew: :polew: dam Ci autograf na pośladku: "Dla kochanej osiemnastki Ani KRN" Tylko bez takich do mojej....żony (nowej) :polew:
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: nie wytrzymam :polew: :polew: :polew: Ozix moim idolem :polew: :polew: dam Ci autograf na pośladku: "Dla kochanej osiemnastki Ani KRN" Tylko bez takich do mojej....żony (nowej) :polew: Chwila chwila!! Ja tu mam rezerwację :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 OZIKSIE, k**wa JASNA, TY JESTEŚ MOIM IDOLEM. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 OZIKSIE, kurfa JASNA, TY JESTEŚ MOIM IDOLEM. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale paczemu?!
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 OZIKSIE, kurfa JASNA, TY JESTEŚ MOIM IDOLEM. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale paczemu?! O kuffa, oZiX wymiatasz :polew:
tomaszu Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 ale paczemu?! Patemu szto ty ocień krasiwy malcik.
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 polygloty się znalazły :gwizdanie: a my tu gościmy jaśnie wielmożnego pana z stolicy [br]Dopisany: 14 Maj 2009, 22:47_________________________________________________ zaraz coś walnie... Ty się tak nie szczerz bo już ładuję mojego przyjaciela
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Ty się tak nie szczerz bo już ładuję mojego przyjaciela jutro jednak po mnie nie zajeżdżaj
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 oZiXie nasz Ty jedyny, na regionalnym o Tobie (chyba) piszą - http://www.a4-klub.pl/smf/na_kazdy_temat/odp_spotkania_na_drodze-t1246.0.html;new
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Ty się tak nie szczerz bo już ładuję mojego przyjaciela biedni chłpoaki jesteście, oj biedni :gwizdanie: ciebie też nie ominie zapoznanie się z różowym przyjacielem oZiXa[br]Dopisany: 14 Maj 2009, 22:51_________________________________________________będzie kosił to juz wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi