oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 ja teraz klikam ale nie bangla kliknij na tego co ja wkleiłem pod różowym na poprzedniej poprzedniej stronie Ja to jutro nie pije , mam pewne obawy Spoko, bede Cię pilnować Przecież jutro mam się zając Tobą i KAsią :gwizdanie: nie wiem co mój nowy mąz na to :gwizdanie: Nie wiem co na to mój nowy mąż zgadzam się! kurfa dzieci śpią, a stary rży do monitora Osz ku*wa, rozpieprzyłes mnie tym tekstem. :polew: mnie nawet też!! w związku z tym ja jako mąż tego stanu, Król Radomskich Nastolatek i wielki wódz Thomas von oZiXus mianuję Cie księciem tej oto wspaniałej krainy i w dowód sympatii oferuję Ci przywóz jutro na spota do Radomia bez jakichkolwiek inncyh posunięć poza podwozem :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Nie wiem co na to mój nowy mąż Kaśka nie zazdrość fartnęło mi się dzisiaj :polew: :polew: Zaczynam się przyzwyczajać do nowego słowa w słowniku
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 chyba z dojściem zajmuje mu więcej :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Gdzie On z tym praniem poleciał,na strych?
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 mnie nawet też!! w związku z tym ja jako mąż tego stanu, Król Radomskich Nastolatek i wielki wódz Thomas von oZiXus mianuję Cie księciem tej oto wspaniałej krainy i w dowód sympatii oferuję Ci przywóz jutro na spota do Radomia bez jakichkolwiek inncyh posunięć poza podwozem :gwizdanie: ok przyjeżdżaj... :>
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Gdzie On z tym praniem poleciał,na strych? na balkon
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Szybki jest. nie byłem, nie mogłem was zostawić, jutro wywieszę
tomaszu Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Szybki jest. nie byłem, nie mogłem was zostawić, jutro wywieszę Osz ku*wa. :polew: :polew:
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 oZiX , czy wiesz że nasz Tomaszu był dzisiaj namierzony przez dwóch pedałów?
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Szybki jest. nie to co Ty [br]Dopisany: 14 Maj 2009, 23:15_________________________________________________ oZiX , czy wiesz że nasz Tomaszu był dzisiaj namierzony przez dwóch pedałów? trafił swój na wrogów :gwizdanie:
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Szybki jest. nie byłem, nie mogłem was zostawić, jutro wywieszę Osz ku*wa. :polew: :polew: nie rżyj tak małżonkę mi obudzisz
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Gdzie On z tym praniem poleciał,na strych? z drabiny wiesza Aneczka , Ty o tej drabinie coś za często :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Gdzie On z tym praniem poleciał,na strych? z drabiny wiesza Aneczka , Ty o tej drabinie coś za często :gwizdanie: fantazja! Jak przystało na nastolatkę
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Gdzie On z tym praniem poleciał,na strych? z drabiny wiesza Aneczka , Ty o tej drabinie coś za często :gwizdanie: fantazja! Jak przystało na nastolatkę Drabinki, fartuszki...
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Jariko czyta wątek ale trochę mu zejdzie jak Tomciowi wczoraj ... :>
tomaszu Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Jariko czyta wątek ale trochę mu zejdzie jak Tomciowi wczoraj ... :> To nie wątek, to czat.
Rekomendowane odpowiedzi