Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
kudłaty66, moze Ty latasz srebrnym Avantem? Wczoraj leciałem na Kieleckiej za takim, nieźle "kopał" naughty

pewnie to ja, wiesz Witek z mineralnej strasznie wkurzył moje koniki, tak sie wyrywaja, pozdrawiam

Opublikowano

Brynia jak tam mój lapek wiadomo coś :?:

no pisałam jakies 20 pare stron temu :gwizdanie:

że prawdopodobbie ,,bios" padł- cokolwiek to nie znaczy i że trzeba do serwisu

jest to jeszcze na gwarancji?

sorki nie doczytałem :wallbash:

chyba jest gwarancja, zapytam siostrę bo to jej lapek, podpytaj Ukcia gdzie to dać do serwisu w razie czego.

a jakiej to fyrmy jest sprzęt??

acer[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 13:23_________________________________________________
kudłaty66, moze Ty latasz srebrnym Avantem? Wczoraj leciałem na Kieleckiej za takim, nieźle "kopał" naughty

pewnie to ja, wiesz witek z mineralnej strasznie wkurzył moje koniki, tak sie wyrywaja, pozdrawiam

wpadaj w piatek, zobacze i przetestuje co tam Ci Rogal z tego wyczarował :evil:

chyba się zamienicie on twoim ty jego :evil:
Opublikowano

[chyba się zamienicie on twoim ty jego :evil:

ciekawe :gwizdanie: czy by sie kolega odważył :gwizdanie:

ciekawe czy ty byś się odważyła :wink4:
Opublikowano

tez mam acera :gwizdanie:

jak masz gwarancje to zadzwoń na infolinie zgłoś, przyjedzie ups zabierze i po 2 tyg masz sprawnego :naughty:

przynajmniej ja tak miałem.. :gwizdanie:

padała mi nagrywarka - wymienili

zalałem klawiaturę - wymienili

telefon do skype przestał działać -wymienili

:decayed:

Gość Michał
Opublikowano

pewnie to ja, wiesz Witek z mineralnej strasznie wkurzył moje koniki, tak sie wyrywaja, pozdrawiam

Z antena od CB na dachu jeździsz? Leciałem za Toba ok godz. 10 ej od Lukoil do swiateł ...niebawem dłubne u Witka swoja to sznse się wyrównaja :naughty:

Gość Michał
Opublikowano

niebawem dłubne u Witka swoja to sznse się wyrównaja :naughty:

kiedy? :naughty:

tez musze to zrobic :decayed:

jak cie objade dookoła ze 3 razy to znaczy że juz po :polew:

Opublikowano

mcm ostatnio dochodzę do wniosku ze ,,lepiej coś zrobić i żałowac, niż załować że się czegoś nie zrobiło" :gwizdanie:

to ja się twoim też przejadę w takim razie :wink4:
Opublikowano

niebawem dłubne u Witka swoja to sznse się wyrównaja :naughty:

kiedy? :naughty:

tez musze to zrobic :decayed:

jak cie objade dookoła ze 3 razy to znaczy że juz po :polew:

jest jeszcze wariant b, ja ciebie objadę :tongue4:

:polew:[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 14:02_________________________________________________no i c :naughty:

brynia objeżdża nas obu :decayed:

:polew:

Gość Michał
Opublikowano

Bryńka to objezdża nas wszystkich, razem wzietych :polew: :polew:

Opublikowano

Bryńka to objezdża nas wszystkich, razem wzietych :polew: :polew:

wiem ;(

trzeba kupić cos szybszego i jej utrzeć nosa :naughty:

:polew:

o mały włos a tez bym miał 1.8T :wallbash:

Opublikowano

Z antena od CB na dachu jeździsz? Leciałem za Toba ok godz. 10 ej od Lukoil do swiateł ...niebawem dłubne u Witka swoja to sznse się wyrównaja :naughty:

teraz pamietam, tak to ja, polecam Witka, ja juz jezdze na takim setupie ponad rok i nadal daje rade :kox:

Opublikowano

teraz pamietam, tak to ja, polecam Witka, ja juz jezdze na takim setupie ponad rok i nadal daje rade :kox:

no, Wicio gość konkretny :wink4:
Gość Michał
Opublikowano

no, Wicio gość konkretny :wink4:

sie wie :naughty:

Opublikowano

wolę posuwanie królowej :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wolę posuwanie królowej :polew: :polew: :polew:

:bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: to tylko Król może!![br]Dopisany: 26 Maj 2009, 15:47_________________________________________________Lub osoba wyznaczona przez Króla w tym wypadku jest to Michał :oklaski: :oklaski: :oklaski: