wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 kudłaty66, moze Ty latasz srebrnym Avantem? Wczoraj leciałem na Kieleckiej za takim, nieźle "kopał" lata.. http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b5_akn_b5_srebrny_avancik-t26070.0.html;msg312681#msg312681 i to całkiem ładnym
kudalty66 Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 kudłaty66, moze Ty latasz srebrnym Avantem? Wczoraj leciałem na Kieleckiej za takim, nieźle "kopał" naughty pewnie to ja, wiesz Witek z mineralnej strasznie wkurzył moje koniki, tak sie wyrywaja, pozdrawiam
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Brynia jak tam mój lapek wiadomo coś :?: no pisałam jakies 20 pare stron temu :gwizdanie: że prawdopodobbie ,,bios" padł- cokolwiek to nie znaczy i że trzeba do serwisu jest to jeszcze na gwarancji? sorki nie doczytałem chyba jest gwarancja, zapytam siostrę bo to jej lapek, podpytaj Ukcia gdzie to dać do serwisu w razie czego. a jakiej to fyrmy jest sprzęt?? acer[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 13:23_________________________________________________ kudłaty66, moze Ty latasz srebrnym Avantem? Wczoraj leciałem na Kieleckiej za takim, nieźle "kopał" naughty pewnie to ja, wiesz witek z mineralnej strasznie wkurzył moje koniki, tak sie wyrywaja, pozdrawiam wpadaj w piatek, zobacze i przetestuje co tam Ci Rogal z tego wyczarował chyba się zamienicie on twoim ty jego
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 [chyba się zamienicie on twoim ty jego ciekawe :gwizdanie: czy by sie kolega odważył :gwizdanie: ciekawe czy ty byś się odważyła
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 tez mam acera :gwizdanie: jak masz gwarancje to zadzwoń na infolinie zgłoś, przyjedzie ups zabierze i po 2 tyg masz sprawnego przynajmniej ja tak miałem.. :gwizdanie: padała mi nagrywarka - wymienili zalałem klawiaturę - wymienili telefon do skype przestał działać -wymienili
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 kudłaty66, moze Ty latasz srebrnym Avantem? Wczoraj leciałem na Kieleckiej za takim, nieźle "kopał" naughty pewnie to ja, wiesz Witek z mineralnej strasznie wkurzył moje koniki, tak sie wyrywaja, pozdrawiam Z antena od CB na dachu jeździsz? Leciałem za Toba ok godz. 10 ej od Lukoil do swiateł ...niebawem dłubne u Witka swoja to sznse się wyrównaja
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 niebawem dłubne u Witka swoja to sznse się wyrównaja kiedy? tez musze to zrobic
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 niebawem dłubne u Witka swoja to sznse się wyrównaja kiedy? tez musze to zrobic jak cie objade dookoła ze 3 razy to znaczy że juz po
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 mcm ostatnio dochodzę do wniosku ze ,,lepiej coś zrobić i żałowac, niż załować że się czegoś nie zrobiło" :gwizdanie: to ja się twoim też przejadę w takim razie
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 niebawem dłubne u Witka swoja to sznse się wyrównaja kiedy? tez musze to zrobic jak cie objade dookoła ze 3 razy to znaczy że juz po jest jeszcze wariant b, ja ciebie objadę [br]Dopisany: 26 Maj 2009, 14:02_________________________________________________no i c brynia objeżdża nas obu
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Bryńka to objezdża nas wszystkich, razem wzietych :polew:
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Bryńka to objezdża nas wszystkich, razem wzietych :polew: wiem ;( trzeba kupić cos szybszego i jej utrzeć nosa o mały włos a tez bym miał 1.8T
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 miałem juz godzinę temu wyjść.. :gwizdanie: przez to forum nie mogę
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 cóż zrobic, takie zycie :gwizdanie: takie forum spadam do później
kudalty66 Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 kudłaty66, moze Ty latasz srebrnym Avantem? Wczoraj leciałem na Kieleckiej za takim, nieźle "kopał" naughty pewnie to ja, wiesz Witek z mineralnej strasznie wkurzył moje koniki, tak sie wyrywaja, pozdrawiam Z antena od CB na dachu jeździsz? Leciałem za Toba ok godz. 10 ej od Lukoil do swiateł ...niebawem dłubne u Witka swoja to sznse się wyrównaja teraz pamietam, tak to ja, polecam Witka, ja juz jezdze na takim setupie ponad rok i nadal daje rade
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 kudłaty66, moze Ty latasz srebrnym Avantem? Wczoraj leciałem na Kieleckiej za takim, nieźle "kopał" naughty pewnie to ja, wiesz Witek z mineralnej strasznie wkurzył moje koniki, tak sie wyrywaja, pozdrawiam Z antena od CB na dachu jeździsz? Leciałem za Toba ok godz. 10 ej od Lukoil do swiateł ...niebawem dłubne u Witka swoja to sznse się wyrównaja teraz pamietam, tak to ja, polecam Witka, ja juz jezdze na takim setupie ponad rok i nadal daje rade no, Wicio gość konkretny
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 kudłaty66, moze Ty latasz srebrnym Avantem? Wczoraj leciałem na Kieleckiej za takim, nieźle "kopał" naughty pewnie to ja, wiesz Witek z mineralnej strasznie wkurzył moje koniki, tak sie wyrywaja, pozdrawiam Z antena od CB na dachu jeździsz? Leciałem za Toba ok godz. 10 ej od Lukoil do swiateł ...niebawem dłubne u Witka swoja to sznse się wyrównaja teraz pamietam, tak to ja, polecam Witka, ja juz jezdze na takim setupie ponad rok i nadal daje rade no, Wicio gość konkretny sie wie
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 wolę posuwanie królowej :polew: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: to tylko Król może!![br]Dopisany: 26 Maj 2009, 15:47_________________________________________________Lub osoba wyznaczona przez Króla w tym wypadku jest to Michał :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi