oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 hej Ja pier..le ale miałem imprezowy weekend, 3 dni pijaństwa Oziu , co się dzieje z Twoją furmanka?, wpadaj do nas to ją ogarniemy wypadł zamek ze schowka siedzenia z tylu się nie otwierają jakoś szarpie mi i prawie w ogóle nie pali :wallbash:[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 22:14_________________________________________________i widziałem w komisie ładną różową B7 :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 hehe, tak myślałem, znalazłeś coś fajniejszego i szukasz dziury w całym A moze masz opcje bez skladanych siedzeń?
odzim Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 hej michał jak przezyles piatek a raczej sobote po balecie
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 hehe, tak myślałem, znalazłeś coś fajniejszego i szukasz dziury w całym A moze masz opcje bez skladanych siedzeń? ta nagle opcja poszła na wakacje ;P przy ostatniej przeprowadzce składałem siedzenia(miech temu) i było bez problemu a teraz d*pa i się wkurzam!!
Gość Michał Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 siemasz odzim powiem Ci tak, piatek to był lajcik, zaś w sobotę jak zaczęlismy to dzisiaj skończylismy, dopiero co wlazłem do chałupy, kobita jakaś obrazona, gruboo było, oj grubo
odzim Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 heh ja wczoraj tez pojechalem na niewinne palenie ogniska u kumpla na działce przy budowie a obudzilem sie dzisiaj w domu i ni cholery nie pamietam cosie dzialo wczoraj heheehhe
Gość Michał Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 mcm00 , czy to wesele brajdaka to może było w Garbatce? Widziałem takie BMW jak ma Twój Brajdak,stało pod karczmą, tabliczki WZW...[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 22:34_________________________________________________ heh ja wczoraj tez pojechalem na niewinne palenie ogniska u kumpla na działce przy budowie a obudzilem sie dzisiaj w domu i ni cholery nie pamietam cosie dzialo wczoraj heheehhe heheh chyba oprócz ogniska cos innego było palone
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 heh ja wczoraj tez pojechalem na niewinne palenie ogniska u kumpla na działce przy budowie a obudzilem sie dzisiaj w domu i ni cholery nie pamietam cosie dzialo wczoraj heheehhe a nic Cie nie bolało :>?? :polew: ja kończę piwo i będę podpinał płytę w kuchni Ciekawe czy porażenie 380V przeżyje jak by co :kox:
Gość Michał Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 heh ja wczoraj tez pojechalem na niewinne palenie ogniska u kumpla na działce przy budowie a obudzilem sie dzisiaj w domu i ni cholery nie pamietam cosie dzialo wczoraj heheehhe a nic Cie nie bolało :>?? :polew: ja kończę piwo i będę podpinał płytę w kuchni Ciekawe czy porażenie 380V przeżyje jak by co :kox: jak nie jak tak
mcm Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 No witam. Juz wróciłem ale nie bardzo się nadaje do pisania. Michał BMW było brata, a mojej a4 nie było ? i czemu nie cynkowałeś napili by my się
Gość Michał Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 czyli jednak....mówilem babie żeby się zatrzymała ale wkórwiona byla strasznie byłem dosłownie na pare minut w G-tce
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 heh ja wczoraj tez pojechalem na niewinne palenie ogniska u kumpla na działce przy budowie a obudzilem sie dzisiaj w domu i ni cholery nie pamietam cosie dzialo wczoraj heheehhe a nic Cie nie bolało :>?? :polew: ja kończę piwo i będę podpinał płytę w kuchni Ciekawe czy porażenie 380V przeżyje jak by co :kox: jak nie jak tak to może podłącze pierw pinkiego co by dostał pałera :>[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 22:45_________________________________________________tylko wtedy strzeżcie się bo może dostanie skrzydeł :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 oZiu ten zamek w schowku to pewnie pinkiego robota :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 22:46_________________________________________________ W pare minut to by flaszka pekła oj pekła by bedzie jeszcze nie jedna okazja
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 oZiu ten zamek w schowku to pewnie pinkiego robota :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 22:46_________________________________________________ W pare minut to by flaszka pekła oj pekła by bedzie jeszcze nie jedna okazja no zapraszam [br]Dopisany: 31 Maj 2009, 22:53_________________________________________________qufa popatrzyłem na kabelki i za cholere nie wiem co jak podpiąć :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 oZiu podpinaj jak lecą ale ze ściany wychodzi jeden gruby z którego wychodzi 6 rożnych a z płyty 6 z czego 2 są podwójne
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 podpinaj, jak leci .................[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 23:12_________________________________________________przetnij czerwony :polew: :polew: a może być brązowy ??wypiję jeszcze parę piw i podepnę jak leci:P wtedy wszystkie będą jednego koloru
Gość Michał Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 oZiu podpinaj jak lecą ale ze ściany wychodzi jeden gruby z którego wychodzi 6 rożnych a z płyty 6 z czego 2 są podwójne Wrzuć fotki tych kabli...[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 23:17_________________________________________________albo nie...lepiej nie dzisiaj ..jutro będę normalnie funkcjonowal, nie chcę Cię miec na sumieniu
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 oZiu podpinaj jak lecą ale ze ściany wychodzi jeden gruby z którego wychodzi 6 rożnych a z płyty 6 z czego 2 są podwójne Wrzuć fotki tych kabli...[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 23:17_________________________________________________albo nie...lepiej nie dzisiaj ..jutro będę normalnie funkcjonowal, nie chcę Cię miec na sumieniu do jutra sam dojdę jak one lecą :Pale dzięki [br]Dopisany: 31 Maj 2009, 23:22_________________________________________________mam atomówki w tv:P :kox:
Rekomendowane odpowiedzi