Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej :hi:

Ja pier..le ale miałem imprezowy weekend, 3 dni pijaństwa :kox:

Oziu , co się dzieje z Twoją furmanka?, wpadaj do nas to ją ogarniemy :wink4:

wypadł zamek ze schowka siedzenia z tylu się nie otwierają jakoś szarpie mi i prawie w ogóle nie pali :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 22:14_________________________________________________i widziałem w komisie ładną różową B7 :gwizdanie: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Michał
Opublikowano

hehe, tak myślałem, znalazłeś coś fajniejszego i szukasz dziury w całym :wink4:

A moze masz opcje bez skladanych siedzeń? :mysli:

Opublikowano

hej michał jak przezyles piatek a raczej sobote po balecie

Opublikowano

hehe, tak myślałem, znalazłeś coś fajniejszego i szukasz dziury w całym :wink4:

A moze masz opcje bez skladanych siedzeń? :mysli:

ta nagle opcja poszła na wakacje ;P przy ostatniej przeprowadzce składałem siedzenia(miech temu) i było bez problemu a teraz d*pa i się wkurzam!!

Gość Michał
Opublikowano

siemasz odzim

powiem Ci tak, piatek to był lajcik, zaś w sobotę jak zaczęlismy to dzisiaj skończylismy, dopiero co wlazłem do chałupy, kobita jakaś obrazona, gruboo było, oj grubo :decayed:

Opublikowano

heh ja wczoraj tez pojechalem na niewinne palenie ogniska u kumpla na działce przy budowie a obudzilem sie dzisiaj w domu i ni cholery nie pamietam cosie dzialo wczoraj heheehhe

Gość Michał
Opublikowano

mcm00 , czy to wesele brajdaka to może było w Garbatce? Widziałem takie BMW jak ma Twój Brajdak,stało pod karczmą, tabliczki WZW...[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 22:34_________________________________________________

heh ja wczoraj tez pojechalem na niewinne palenie ogniska u kumpla na działce przy budowie a obudzilem sie dzisiaj w domu i ni cholery nie pamietam cosie dzialo wczoraj heheehhe

heheh chyba oprócz ogniska cos innego było palone :wink4::decayed:

Opublikowano

a nic Cie nie bolało :>?? :polew: :polew:

ja kończę piwo i będę podpinał płytę w kuchni :D Ciekawe czy porażenie 380V przeżyje jak by co :kox: :kox:

Gość Michał
Opublikowano

ja kończę piwo i będę podpinał płytę w kuchni :D Ciekawe czy porażenie 380V przeżyje jak by co :kox: :kox:

jak nie jak tak :naughty:

Opublikowano

No witam. Juz wróciłem ale nie bardzo się nadaje do pisania. Michał BMW było brata, a mojej a4 nie było ? i czemu nie cynkowałeś napili by my się

Gość Michał
Opublikowano

czyli jednak....mówilem babie żeby się zatrzymała ale wkórwiona byla strasznie :cool1: byłem dosłownie na pare minut w G-tce

Opublikowano

jak nie jak tak :naughty:

to może podłącze pierw pinkiego co by dostał pałera :>[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 22:45_________________________________________________tylko wtedy strzeżcie się bo może dostanie skrzydeł :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

W pare minut to by flaszka pekła

Gość Michał
Opublikowano

oZiu ten zamek w schowku to pewnie pinkiego robota :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 22:46_________________________________________________

oj pekła by :naughty: bedzie jeszcze nie jedna okazja :wink4:

Opublikowano

oZiu ten zamek w schowku to pewnie pinkiego robota :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 22:46_________________________________________________

oj pekła by :naughty: bedzie jeszcze nie jedna okazja :wink4:

no zapraszam :kox:[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 22:53_________________________________________________qufa popatrzyłem na kabelki i za cholere nie wiem co jak podpiąć :gwizdanie:

Opublikowano

oZiu podpinaj jak lecą :decayed:

ale ze ściany wychodzi jeden gruby z którego wychodzi 6 rożnych a z płyty 6 z czego 2 są podwójne :D
Opublikowano

podpinaj, jak leci .................[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 23:12_________________________________________________przetnij czerwony :polew: :polew: :polew: :polew:

a może być brązowy :D??wypiję jeszcze parę piw i podepnę jak leci:P wtedy wszystkie będą jednego koloru :D

Gość Michał
Opublikowano

ale ze ściany wychodzi jeden gruby z którego wychodzi 6 rożnych a z płyty 6 z czego 2 są podwójne :D

Wrzuć fotki tych kabli...[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 23:17_________________________________________________albo nie...lepiej nie dzisiaj ..jutro będę normalnie funkcjonowal, nie chcę Cię miec na sumieniu :polew:

Opublikowano

Wrzuć fotki tych kabli...[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 23:17_________________________________________________albo nie...lepiej nie dzisiaj ..jutro będę normalnie funkcjonowal, nie chcę Cię miec na sumieniu :polew:

do jutra sam dojdę jak one lecą :Pale dzięki :good:[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 23:22_________________________________________________mam atomówki w tv:P :kox: :kox: :kox: