Gość Michał Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Fazer w łapę w jedziesz z układem [br]Dopisany: 31 Maj 2009, 23:25_________________________________________________ normalnie .............funkcjonował ..................buhahahahahahha Brynia cześc Swiat czasu Cie nie widziałem
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Fazer w łapę w jedziesz z układem [br]Dopisany: 31 Maj 2009, 23:25_________________________________________________ normalnie .............funkcjonował ..................buhahahahahahha Brynia cześc Swiat czasu Cie nie widziałem mam tylko pinkiego w której z siatek :mysli: idę ;P sUaby Tydzień tylko 80 stron :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Skarbie, ja Ciebie też.................szmat czasu.............. i to jak długi ................ :gwizdanie: Opowiadaj nam tutaj pierwszą noc w nowym łóżu
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Skarbie, ja Ciebie też.................szmat czasu.............. i to jak długi ................ :gwizdanie: Opowiadaj nam tutaj pierwszą noc w nowym łóżu :good:tak było tylko małe problemy z przedostaniem się ale nie takie mury się burzyło [br]Dopisany: 31 Maj 2009, 23:45_________________________________________________Michał myślałem że test był przy Twojej obecności :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Michał myślałem że test był przy Twojej obecności :gwizdanie: :gwizdanie: oZiu chciało by się,ale jak to mówią "nie dla psa kiełbasa" :polew: spadam w kimkę, może się Bryńka w końcu przyśni
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Skarbie, ja Ciebie też.................szmat czasu.............. i to jak długi ................ :gwizdanie: Opowiadaj nam tutaj pierwszą noc w nowym łóżu :good:tak było tylko małe problemy z przedostaniem się ale nie takie mury się burzyło [br]Dopisany: 31 Maj 2009, 23:45_________________________________________________Michał myślałem że test był przy Twojej obecności :gwizdanie: :gwizdanie: to nie myśl tyle :polew: :polew: Przyśnię Ci się.................jako czarownica ................na miotle :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: trzymam Cię za słowo;D też idę spać bo jutro muszę znaleźć jakąś dobra nową drogę do pracy :gwizdanie: majcie się!! i śnijta o mnie :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Witojcie, mcm, to kiedy idziesz na ten kurs na Suchą?? Idę z Tobą. Dobranoc..
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 dzień dobry ja już w pracy :gwizdanie: :gwizdanie: Zaraz pewnie wpadnie Brynia
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 dzień dobry ja już w pracy :gwizdanie: :gwizdanie: Zaraz pewnie wpadnie Brynia ,, no jak nie, jak tak" wiatm Skarby Moje :> :notworthy: :notworthy: :notworthy: witamy jaśnie wielmożna szlachetnie urodzoną PANIĄ :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :rose: :rose: :rose:
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 buziaki Królu :> Jak się spało :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 buziaki Królu :> Jak się spało :gwizdanie: Doskonale :> :> :> to prawie tak jak mi o 6.30 słonko zaczęło mi świeci w twarz więc wstałem i 6.40 wyszedłem z domu
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 u mnie ,,na wsi" koguty od 5 rano piały :polew: u mnie od 4 psy tyłkiem szczekały :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 BRY Wszystkiego Najlepszego dzieciaczki
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 BRY Wszystkiego Najlepszego dzieciaczki dzięki tatO
mcm Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam dzieciaczki, tomaszu zapisuj się jak dasz radę na 8 czerwca o 15.
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Prosze sie nie opier.......ć, jak Dzień Dziecka, to Dzień Dziecka :> 500 musi być to będzie prezent dla naszego bobo ;D??[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009, 09:33_________________________________________________ :hi:
oZiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ozix podpiąłeś ta płytę wczoraj? hmmm nie:P polazłem spać ale dziś będę walczył jestem o krok dalej bo znalazłem instrukcje do niej z opisem kabelków i filmik w necie kolega mi wysłał z podłączania płyty [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009, 09:42_________________________________________________została mi płyta i parę gniazdek z elektryki no i światła bo mam mało :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi