wuju Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 wuju jest nienormalny ma avanta :gwizdanie: :gwizdanie: Brynia tez
oZiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 wuju jest nienormalny ma avanta :gwizdanie: :gwizdanie: Brynia tez ona jest kobietą i to nienormalną ale jej trzeba wybaczyć bo ma małego brzdąca :gwizdanie: :gwizdanie: jak ja będę ,,pod sobą" to oddam temu co będzie pode mną :> nie ma tak to nie fair !! skasuje wszystkie swoje posty i będę pod Tobą i będzie 122 strony :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 no ja to chyba nie zobaczę tej 500 a szkoda bo chętnie bym ją pyknął ;(
oZiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 wuju jest nienormalny ma avanta :gwizdanie: :gwizdanie: Brynia tez reszta forum to reszta forum ;> i prawi połowa naszego forum też :gwizdanie:
wuju Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 ona jest kobietą i to nienormalną ale jej trzeba wybaczyć bo ma małego brzdąca :gwizdanie: :gwizdanie: a ja mam rower
oZiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ozix, zrzut z ekranu zrobię :tongue4: a za kasowanie postów zabijam, juz kiedyś o tym wspominałam :gwizdanie: śmierć z Twej ręki będzie dla mnie zaszczytem :notworthy:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 19:08_________________________________________________ ona jest kobietą i to nienormalną ale jej trzeba wybaczyć bo ma małego brzdąca :gwizdanie: :gwizdanie: a ja mam rower a ja drzwi bez klamek i się nie chwalę a i jestem Królem :naughty:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 19:08_________________________________________________Brynia chyba mamy wspólną znajomą
wuju Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 a ja mam rower a ja drzwi bez klamek i się nie chwalę ja sie nie chwale tylko pisze po co mi avant
oZiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 a ja mam rower a ja drzwi bez klamek i się nie chwalę też mam rower ;P ja sie nie chwale tylko pisze po co mi avant [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 19:14_________________________________________________Dobra Kochani ja będę się zbierał a nie mówiłem wam wczoraj w pracy dostaliśmy prezenty na dzień dziecka :kox:
oZiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 dobra, spadam od mamusi do domu, tam nie mam tak szybkiego netu :gwizdanie: za pół godzinki jestem, nich ktos zrobi zrzut z ekranu jak 500 wejdzie, że nie było oszukiwania no to ja lecę do Promenady czy majta się
mcm Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 no jak tam, ja cały dzień bez kompa i mam co czytać, ale 500 tki nie ma, jak siądę za godzinę mam nadzieję że będzie
odzim Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 moze bedzie moze nie za godzine to raczej nie da rady
oZiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 wszyscy qufa jak wrócę to ma być jak nikogo nie ma to kto ma na stukać postów same się stukną ?
wuju Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 za godzinę to juz pewnie będzie ale bezemnie ;([br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 20:06_________________________________________________dobra jestesmy we 3 lecimy na szybko ta 500-ke bo ja mam 15 min
mcm Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 no to dziabcie ja na razie korzystam z neta u rodziców, ale zaraz jade do domu wiec działajcie działajcie
wuju Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 no to dziabcie ja na razie korzystam z neta u rodziców, ale zaraz jade do domu wiec działajcie działajcie trzeba trzeba a co/kto w końcu jest nagroda kajdanki + ...? :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 pitolę nei chce mi się jechać do promenady ;P nie można codziennie jeździć w tą samą drogą [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 20:12_________________________________________________ qzwa, już jestem :> :> :> :> no to daj bushi !
wuju Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 kajdanki z montarzem :gwizdanie: no to 1 na 500-nej bedzie montowany
oZiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 no to dziabcie ja na razie korzystam z neta u rodziców, ale zaraz jade do domu wiec działajcie działajcie trzeba trzeba a co/kto w końcu jest nagroda kajdanki + ...? :gwizdanie: kajdanki z montarzem :gwizdanie: dostawa i wniesienie w cenie??
wuju Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 moze byc i odbiór osobisty krfa musze wyjsc powodzenia z 500-ka
Rekomendowane odpowiedzi