oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 504 moje !! A to źle Król musi dbać o swą jedyną Królową :evil: to Kólowa zadba o niego
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witaj oZiu Ale ponury dzień cześć Michale :sexinbed: :boobs: :banan1: :banan1: :banan3:
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Widzę że ciekawa noc była ach śniłeś mi się miałeś takie fajne bawełniane gacie !! knebel w ustach i skórzane buty i stanik w rekach trzymałeś pejcz ja byłem skuty kajdankami do zderzaka... Brynia była przebrana za Kobietę Kota Mcm z odzimem pili cały czas i patrzyli z boku jak Ty w tym swoim pięknym kubraczku latałeś dookoła wymac**jąc pejczem podbiegłeś do mnie i chciałeś mnie zbić nim a wtedy kobieta Kot wbiła w Ciebie swoje pazury padłeś więc przegryzła Ci tętnicę i wstałem :kox: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 08:37_________________________________________________znaczy się obudziłem ;/
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Widzę że ciekawa noc była ach śniłeś mi się miałeś takie fajne bawełniane gacie !! knebel w ustach i skórzane buty i stanik w rekach trzymałeś pejcz ja byłem skuty kajdankami do zderzaka... Brynia była przebrana za Kobietę Kota Mcm z odzimem pili cały czas i patrzyli z boku jak Ty w tym swoim pięknym kubraczku latałeś dookoła wymac**jąc pejczem podbiegłeś do mnie i chciałeś mnie zbić nim a wtedy kobieta Kot wbiła w Ciebie swoje pazury padłeś więc przegryzła Ci tętnicę i wstałem :kox: o qzwa.............................................. :polew: :polew: :polew: Michał Ty lepiej zobacz swoje plecy :polew: i sie zaczyna na nowo :polew: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i tam ja po prostu dbam o Twój brzuch :D :evil: ale spoko już się uspokajam
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 :polew: oZiu az mnie dreszcze przeszyły
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 :polew: oZiu az mnie dreszcze przeszyły :kox: a pomyśl jak mi latały jak taki beidny skuty byłem ;/[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 08:47_________________________________________________a wam co sie śniło ??
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 mi się sniło ze jestem "pod" :oklaski: :oklaski:
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ale na szczęscie to tylko sen [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 08:57_________________________________________________ha..505 moje..wreszcie [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 08:58_________________________________________________moze jakas nagroda?
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 mi się sniło ze jestem "pod" No i dobrze :polew: a ja nad :gwizdanie: :gwizdanie: a nad nami Brynia a z góry patrzy wielki Brat T
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ty to potrafisz mi zepsuć miły poranek
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 mi się sniło ze jestem "pod" No i dobrze :polew: a ja nad :gwizdanie: :gwizdanie: a nad nami Brynia a z góry patrzy wielki Brat T :polew: :polew: no ja nie wiem, czy dwóch facetów w akcji, to jest to na co ja chce patrzeć a dwóch + Ty ?? i kto tu mówi o patrzeniu ja tam pomyślałem o czynnym udziale w tym spocie :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 toż to jakiś maraton jest wystawimy Cię w sztafecie 2x1
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ozix prosze Cię :polew: ja już wole historie o Twoim Przyjacielu, bo przynajmniej bez mojego udziału wpadłaś Bryńka po uszy w ta zabawe
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 jestem krótkodystansowcem dlatego to sztafeta :> Będziemy sobie przekazywać pałeczkę i biec dalej :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ozix prosze Cię :polew: ja już wole historie o Twoim Przyjacielu, bo przynajmniej bez mojego udziału zawsze możesz zamknąć oczy i pomyśleć o kimś ładnym :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 09:13_________________________________________________ Ozix prosze Cię :polew: ja już wole historie o Twoim Przyjacielu, bo przynajmniej bez mojego udziału wpadłaś Bryńka po uszy w ta zabawe to nie zabawa tylko prawie że olimpiada
Rekomendowane odpowiedzi