oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 :bicz3: :bicz3:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 10:23_________________________________________________ heheh..juz po nim.. o nie zabiłeś go ;((
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witaj Kaśka :hi: Michał właśnie zabił Wacława ;([br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 10:25_________________________________________________utłukł go własnymi gołymi ręcami ;(
Kaśka Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ja uciekam będę dopiero wieczorkiem, więc postarajcie się, żebym miała co czytać.
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ja uciekam będę dopiero wieczorkiem, więc postarajcie się, żebym miała co czytać. :wallbash:
tomaszu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 No widzisz Oziu, po porannych dyskusjach nawej Kaśka od nas ucieka.
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 No widzisz Oziu, po porannych dyskusjach nawej Kaśka od nas ucieka. zostaną tylko najtrwalsi i najmocniejsi z nas !!
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 no nie wiem kto by wytrzymał długo z pinkim w .....
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 no nie wiem kto by wytrzymał długo z pinkim w ..... za 508 sprawdzimy na Tobie :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 zostaną tylko najtrwalsi i najmocniejsi z nas !! Ja na pewno twardy nie jestem. Już uciekam.
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 gardło mnie boli ;( Za grubo było... siemasz
mcm Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 gardło mnie boli ;( Za grubo było... siemasz musiało być bo od niedzieli mnie napitala
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 gardło mnie boli ;( nie wiem jak wy ale ja o czymś pomyślałem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 /quote]to co Ty, królik jestes :gwizdanie: ,,sex sałata, sex sałata" jaki sex...Ty tylko o jednym...
Rekomendowane odpowiedzi