aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 przyjade Z pejczykiem na Ozia. no ba...[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:55_________________________________________________ przyjade Z pejczykiem na Ozia. no ba... a tak apropos-to jakiegos grila bedziemy montowac za 2 tyg w piatek-na Mostkachmoze sie zbierzecie i zawitacie?
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Oki oki, też się zwijam, bo oczy mi siadają. Na dobranoc ciekawa reklama: No to dobranoc.
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 ale o mnie dbacie ;( ;( KOCHAM!! Musimy dbać o Ciebie, bo jesteś naszą maskotką spotową.
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 BRY NOC! ale o mnie dbacie ;( ;( KOCHAM!! Musimy dbać o Ciebie, bo jesteś naszą maskotką spotową. Boń się!! Dawno o mnie nei zadbałeś!!
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 dawno cię nie było wiem że tęsknisz!! za to w nagrode przed snem o Tobie pomyślę i przyjdę do Ciebie w Twoim! PA:*
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Boń się!! Dawno o mnie nei zadbałeś!! A bo Ty byś chciał tylko pinkiego i pinkiego. Tak to nie umiem dbać o Ciebie.
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 dawno cię nie było wiem że tęsknisz!! za to w nagrode przed snem o Tobie pomyślę i przyjdę do Ciebie w Twoim! PA:* przeżyję to jakoś
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Boń się!! Dawno o mnie nei zadbałeś!! A bo Ty byś chciał tylko pinkiego i pinkiego. Tak to nie umiem dbać o Ciebie. czasem mógłbyś mi jakiegoś kwiatka kupić albo do kina zabrać albo chociaż czekoladę a Ty nic nawet głupiego smska nie napiszesz ;([br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 00:04_________________________________________________ dawno cię nie było wiem że tęsknisz!! za to w nagrode przed snem o Tobie pomyślę i przyjdę do Ciebie w Twoim! PA:* przeżyję to jakoś TObie się to chyba podoba
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 czasem mógłbyś mi jakiegoś kwiatka kupić albo do kina zabrać albo chociaż czekoladę a Ty nic nawet głupiego smska nie napiszesz Czekaj, zaraz Ci napiszę. Dobra, zmykam już. Do jutra.
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 TObie się to chyba podoba nie, ale nic na to nie mogę poradzić że tobie się podoba...ide spać BRA noć ...
mokom69 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 witam:) musze się pochwalić latałem wczorak A6 2.8 silnik i co tu można więcej mówić chcę A4 z tym silnikiem:D:D:D:D piękna sprawa Bryniu zazdroszczę tych prawie 200kucy no zazdroszczę...
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 cześć!! p0ierwszy ale dramat miałem w robocie przychodzę i kawy nigdzie nie ma :slina: :slina:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 07:27_________________________________________________dramat mówię wam!![br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 07:28_________________________________________________Witaj Bryniu :notworthy: :notworthy: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :rose: :giveheart: :giveheart:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 07:28_________________________________________________chyba trochę masz do poczytania :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Cześć Królu Bry All, wstawać śpiochy Tylko 2 strony doszło :gwizdanie: marnie :gwizdanie: no marnie marnie ale za to u mnie na PW tłoczno i grubo i na sms-ach też :kox:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 07:35_________________________________________________jakoś chyba nasi temowicze lubią dyskrecję :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 07:35_________________________________________________qurde bez kawy dziś bym poległ [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 07:38_________________________________________________gdzie reszta>! WSTAWAĆ!![br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 07:38_________________________________________________"Przez lata doczekała się 15 dzieci, 54 wnucząt i 37 prawnucząt. (..)." :polew: :polew: :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 to trzba przenieść rozmowy z PW na radomskie i zrobić zamkniety dział :polew: :polew: :gwizdanie: 1000 stron do zlotu poleci :polew: no myślę że spokojnie:D hehe ja wczoraj miałem takie miłe PW aż normalnie prawię dałem się uwieść :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 to trzba przenieść rozmowy z PW na radomskie i zrobić zamkniety dział :polew: :polew: :gwizdanie: 1000 stron do zlotu poleci :polew: no myślę że spokojnie:D hehe ja wczoraj miałem takie miłe PW aż normalnie prawię dałem się uwieść :gwizdanie: :gwizdanie: prawie??????????????? to kiepsko :gwizdanie: no ja wiem że kiepskawo ale co ja poradzę na to że tylko Ty to potrafisz zrobić porządnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 to trzba przenieść rozmowy z PW na radomskie i zrobić zamkniety dział :polew: :polew: :gwizdanie: 1000 stron do zlotu poleci :polew: no myślę że spokojnie:D hehe ja wczoraj miałem takie miłe PW aż normalnie prawię dałem się uwieść :gwizdanie: :gwizdanie: prawie??????????????? to kiepsko :gwizdanie: no ja wiem że kiepskawo ale co ja poradzę na to że tylko Ty to potrafisz zrobić porządnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Tak mówisz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a to ciekawe :gwizdanie: a czy ja powiedziałem coś czego jeszcze nie wiedziałaaśśś??
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 to trzba przenieść rozmowy z PW na radomskie i zrobić zamkniety dział :polew: :polew: :gwizdanie: 1000 stron do zlotu poleci :polew: no myślę że spokojnie:D hehe ja wczoraj miałem takie miłe PW aż normalnie prawię dałem się uwieść :gwizdanie: :gwizdanie: prawie??????????????? to kiepsko :gwizdanie: no ja wiem że kiepskawo ale co ja poradzę na to że tylko Ty to potrafisz zrobić porządnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Tak mówisz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a to ciekawe :gwizdanie: a czy ja powiedziałem coś czego jeszcze nie wiedziałaaśśś?? :mysli: :mysli:
tomaszu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 witam:) musze się pochwalić latałem wczorak A6 2.8 silnik i co tu można więcej mówić chcę A4 z tym silnikiem:D:D:D:D piękna sprawa Bryniu zazdroszczę tych prawie 200kucy no zazdroszczę... Jak będziesz sprzedawał swoją A3 to daj znać. Bryń, zaraz jadę do Pionek...
Rekomendowane odpowiedzi