oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 witam:) musze się pochwalić latałem wczorak A6 2.8 silnik i co tu można więcej mówić chcę A4 z tym silnikiem:D:D:D:D piękna sprawa Bryniu zazdroszczę tych prawie 200kucy no zazdroszczę... Jak będziesz sprzedawał swoją A3 to daj znać. Bryń, zaraz jadę do Pionek... chcesz a czy kupić??ale mi się słodko spało po Twoich sms-ach
tomaszu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 chcesz a czy kupić?? ale mi się słodko spało po Twoich sms-ach Moja Ania jeździ teraz A3, ale 3d, a chciałaby mieć 5d. Poza tym Tomaszowa A3 jest ładniutka - czarny lakier, jasna tapicerka. Może akurat będzie gotowa na jakąś zmianę. Oziu, ciesze się, że smski się podobały. Niestety dziś już Ci nic nie wyślę, bo nie chcę, żebyś się uzależniał.
tomaszu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 tomaszu to podjedz do mnie pod firmę, zejde na fajke na chwilę to pogadamy Ok, będę dzwonił. Na razie.
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 chcesz a czy kupić?? ale mi się słodko spało po Twoich sms-ach Moja Ania jeździ teraz A3, ale 3d, a chciałaby mieć 5d. Poza tym Tomaszowa A3 jest ładniutka - czarny lakier, jasna tapicerka. Może akurat będzie gotowa na jakąś zmianę. Oziu, ciesze się, że smski się podobały. Niestety dziś już Ci nic nie wyślę, bo nie chcę, żebyś się uzależniał. ale jesteś!! chcesz a czy kupić?? ale mi się słodko spało po Twoich sms-ach Moja Ania jeździ teraz A3, ale 3d, a chciałaby mieć 5d. Poza tym Tomaszowa A3 jest ładniutka - czarny lakier, jasna tapicerka. Może akurat będzie gotowa na jakąś zmianę. Oziu, ciesze się, że smski się podobały. Niestety dziś już Ci nic nie wyślę, bo nie chcę, żebyś się uzależniał. no własnie, a to uzaleznia jak dobre prochy :gwizdanie: tomaszu to podjedz do mnie pod firmę, zejde na fajke na chwilę to pogadamy mnie nikt wczoraj nie napisał sms-a ;( to dziś wszyscy będziemy do Ciebie wysyłać
wuju Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 bry widze ze spoty RFS po suchych latach odzywają co to za PW i sms-y ja sie nie bawię tak :bicz3: tez chce :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 bry widze ze spoty RFS po suchych latach odzywają co to za PW i sms-y ja sie nie bawię tak :bicz3: tez chce :gwizdanie: to wstawaj o 6 rano i chodź spać o 2 to dostaniesz
wuju Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 bry widze ze spoty RFS po suchych latach odzywają co to za PW i sms-y ja sie nie bawię tak :bicz3: tez chce :gwizdanie: to wstawaj o 6 rano i chodź spać o 2 to dostaniesz chodze o 2 :gwizdanie: no o 6 to nie da rady moze byc 10?
mcm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 witojcie... mam dziś zajeb i musze iść z dziećmi do lekarza , więc do zobaczenia wieczorkiem, no z tobą tomaszu o 15
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 witojcie... mam dziś zajeb i musze iść z dziećmi do lekarza pewnie grypa jelitowa co ?? też to przerabiałem całkiem niedawno
mcm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 grypę już przerabiałem z młodszym kontrolnie a starszy ma gorączkę, ale moze to od zębów bo idą mu 5ki
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Siemanko Madasku :* <przytul> Bryńcia dziś w nocy dostajesz sms-y :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 11:45_________________________________________________ grypę już przerabiałem z młodszym kontrolnie a starszy ma gorączkę, ale moze to od zębów bo idą mu 5ki jak by mieli z 18 bbym Ci napisał żebyś im voodki dał :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Siemanko Madasku :* <przytul> Bryńcia dziś w nocy dostajesz sms-y :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 11:45_________________________________________________ grypę już przerabiałem z młodszym kontrolnie a starszy ma gorączkę, ale moze to od zębów bo idą mu 5ki jak by mieli z 18 bbym Ci napisał żebyś im voodki dał :gwizdanie: :gwizdanie: piją ale nie pomaga :>
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Siemanko Madasku :* <przytul> Bryńcia dziś w nocy dostajesz sms-y :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 11:45_________________________________________________ grypę już przerabiałem z młodszym kontrolnie a starszy ma gorączkę, ale moze to od zębów bo idą mu 5ki jak by mieli z 18 bbym Ci napisał żebyś im voodki dał :gwizdanie: :gwizdanie: piją ale nie pomaga :> o stary :> doniesiemy na Ciebie do agencji!![br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 11:46_________________________________________________przyjadą i zrobią Ci z pupy jesień średniowiecza!
mcm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 :>[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 11:47_________________________________________________dobra spadam narka do później
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 :> [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 11:48_________________________________________________Ludzie kto mi poda jakąś funkcję która z konta odległości i punktu położenia wyrysuję parabolę ??[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 11:49_________________________________________________stawiam piwko za rozwiązanie
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 idziecie jak burza w statystykach no a jak :> :> :> tak ma byc :> :> :> Dajemy radę W końcu nie można wiecznie lyppę robić Bryńcia jak tam imejl ??
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 piwko za rozwiązanie to za mało Ozi to dodam busi !![br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 11:57_________________________________________________każdy kto do nas wpada zaczyna lądować w top10
Rekomendowane odpowiedzi