mokom69 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ozix a więc ze zdrowiem wszystko ok gorzej z zaliczeniami od cholery nauki mam teraz:/
oZiX Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ozix a więc ze zdrowiem wszystko ok gorzej z zaliczeniami od cholery nauki mam teraz:/ ja tą sesje mam lajtową :>
mokom69 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Bryniu ładnie Bryniowóz się prezentuje:)
mcm Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 a ja ciągle mam nadzieję że mi moją buchną kiedy i gdzie mają ją buchnąć
Gość Michał Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 a ja ciągle mam nadzieję że mi moją buchną kiedy i gdzie mają ją buchnąć oZiU , biorę stołki :decayed:
oZiX Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 a ja ciągle mam nadzieję że mi moją buchną kiedy i gdzie mają ją buchnąć im szybciej tym lepiej to se kupie rs4:D oczywiście w TDi
mcm Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 jak tam nasza ściema, sie ma [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 22:24_________________________________________________ a ja ciągle mam nadzieję że mi moją buchną kiedy i gdzie mają ją buchnąć im szybciej tym lepiej to se kupie rs4:D oczywiście w TDi pomyślimy
oZiX Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 a ja ciągle mam nadzieję że mi moją buchną kiedy i gdzie mają ją buchnąć oZiU , biorę stołki :decayed: Panie ja też bym chętnie na nich pojeździł bo jeszcze okazji nie miałem Michał wiadomo coś z szybami [;?? czy to miał mcm dzwonić??[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 22:24_________________________________________________ nic tylko do usa jechać
Gość Michał Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 To pojeździj póki co, w razie czego to je zawijam Zapomniałem całkiem o szybach...jakiś ostatnio rozkojarzony jestem ,zaraz znajdę numer i jutro dzwonię, albo podjadę tam i zagadam
oZiX Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 To pojeździj póki co, w razie czego to je zawijam Zapomniałem całkiem o szybach...jakiś ostatnio rozkojarzony jestem ,zaraz znajdę numer i jutro dzwonię, albo podjadę tam i zagadam no ok nim mcm go zawinie to możemy wyjąć parę gratów
mcm Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 To pojeździj póki co, w razie czego to je zawijam Zapomniałem całkiem o szybach...jakiś ostatnio rozkojarzony jestem ,zaraz znajdę numer i jutro dzwonię, albo podjadę tam i zagadam no ok nim mcm go zawinie to możemy wyjąć parę gratów ja go zawijał nie bede mam od tego ludzi
oZiX Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 To pojeździj póki co, w razie czego to je zawijam Zapomniałem całkiem o szybach...jakiś ostatnio rozkojarzony jestem ,zaraz znajdę numer i jutro dzwonię, albo podjadę tam i zagadam no ok nim mcm go zawinie to możemy wyjąć parę gratów ja go zawijał nie bede mam od tego ludzi to git;) drzwi od garażu się otwiera mocnym szarpnięciem w górę [; albo wchodzisz do piwnicy i wciskasz guzik samochód stoi przy wjeździe i schodach do klatki kluczyki w nadkolu:D tylko masz minutę żeby go na lawetę wstawić bo potem lyppa :>
mcm Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 to git;) drzwi od garażu się otwiera mocnym szarpnięciem w górę [; albo wchodzisz do piwnicy i wciskasz guzik samochód stoi przy wjeździe i schodach do klatki kluczyki w nadkolu:D tylko masz minutę żeby go na lawetę wstawić bo potem lyppa :> ułatwiasz mi życie
Gość Michał Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 .....i obudziłes się zalany zimnym potem oZiU
tomaszu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 mcm, uważaj, bo Oziek na pewno chce Cię wystawić.
oZiX Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 .....i obudziłes się zalany zimnym potem oZiU raczej nie potem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: mcm, uważaj, bo Oziek na pewno chce Cię wystawić. jego wystarczy ładnie poprosić to nie to co z Toba bo z Tobą trzeba chodzić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: do sklepu po bułki :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 22:56_________________________________________________allegro padło ;()
oZiX Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 allegro padło ;() u mnie bangla hmm u mnie nic nie bangla;/ wpinam nowy przełącznik od swiateł i mi się ciagle postojowe swieca
mcm Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 allegro padło ;() u mnie bangla hmm u mnie nic nie bangla;/ wpinam nowy przełącznik od swiateł i mi się ciagle postojowe swieca ty chyba chcesz spalić te fure elektryku garażowy
Rekomendowane odpowiedzi