Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Michciu, a ile taka przyjemność kosztuje? :kox:

Na razie o cenie nie gadałem, ale wiem że nie za***ie jakiejś z kosmosu. Jak mu powiedziałem że wsadziłbym jej 3.0 od senatora to taką jakąś dziwną minę zrobił. Ma do niej sentyment...

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co ty takie furki chcesz kupowac znam kolege króla opla manty pogadamay michal przy malowaniu to ci o nim opowiem w Rajcu mieszka

Opublikowano

a jakoś tak mnie naszło, a że sie trafia taki okaz to bym sobie coś podłubał. Ziomek kupił sobie takiego starego kadeta, docelowo ma być z niego coś w tym stylu:

kadett.jpg

dla mnie bomba, za***ista ma linię :kox:

Opublikowano

Adrian jaki kanał bo nie czaje??:P

Brynia ja jestem Brunetem :gwizdanie: :gwizdanie: i mam ładne rzęsy:)

Michał też chce taki samochodzik ;(

Michał kiedy rezamy szyby ??:PP[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 23:49_________________________________________________Michał a to są ceny za jaką folię ??

Opublikowano

Michał kiedy rezamy szyby ??:PP

No to oZiu szukamy dla Ciebie starego paździerza i rezamy, chyba że Twojego sedana ciachniemy na jakieś coupe :naughty:

Zapomnialeś dodać, że niski też nie jesteś... :decayed:

Terminy na szyby telefonicznie ustalać trzeba :wink4:

Opublikowano

drogo nie mają więc można zaryzykować z całością i wozić w bagażniku jakiś preparat do szybkiego demontażu w razie przypału :D

Dobranoc Malenstwa!! kiedyś tra się wyspać jutro egzamin o 15.30 więc dobry dzień dziś ;))

a że dziś dzień przytulania to :

:pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 23:57_________________________________________________

Michał kiedy rezamy szyby ??:PP

No to oZiu szukamy dla Ciebie starego paździerza i rezamy, chyba że Twojego sedana ciachniemy na jakieś coupe :naughty:

Zapomnialeś dodać, że niski też nie jesteś... :decayed:

Terminy na szyby telefonicznie ustalać trzeba :wink4:

no niski tez nie jestem w dowodzie 183 :D:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Michał seryjnie chodzi za mną od dawna żeby sobie jakiegoś starocia kupić;) nawet w nie najlepszym stanie bo garaż wolny w Radomiu mam :gwizdanie: czas poszukać czegoś ;))

Opublikowano

Folia , jaką sobie wybierzesz...na cenę wpływa ilość zużytej folii. Jakościowo podobno lux, był dziś gostek który przód zrywał przy "psiarni" , idealnie zerwał tak, że nawet klej nie został na szybie. Dziś od nowa robił, tylko jasniejsza :kox: , a gostek był z Opola Lubelskiego :kox:

Opublikowano

Folia , jaką sobie wybierzesz...na cenę wpływa ilość zużytej folii. Jakościowo podobno lux, był dziś gostek który przód zrywał przy "psiarni" , idealnie zerwał tak, że nawet klej nie został na szybie. Dziś od nowa robił, tylko jasniejsza :kox: , a gostek był z Opola Lubelskiego :kox:

trzeba zrobić max ciemną ale legalną :wink4:
Opublikowano

trzeba zrobić max ciemną ale legalną :wink4

na przednie szyby nie można żadnej foli :tongue4:

legalnie to one są juz fabrycznie przyciemnione :cool1:

wiec jaka by nie była to jest nielegal :gwizdanie:

Opublikowano

trzeba zrobić max ciemną ale legalną :wink4

na przednie szyby nie można żadnej foli :tongue4:

legalnie to one są juz fabrycznie przyciemnione :cool1:

wiec jaka by nie była to jest nielegal :gwizdanie:

jeśli tak to h*jowo, zastanowię się więc nad przyciemnianiem :mysli:
Opublikowano

jeśli tak to h*jowo, zastanowię się więc nad przyciemnianiem :mysli:

w h*j ludzi jeździ na przyciemnionych przednich, jak nie sa to jakieś bardzo ciemne folie to niebieskie sie nie czepiają :gwizdanie:

u mnie ziomeczek ma delikatne przyciemnienie wszystkich juz długo i nic.. musze zapytać ile % i zrobię sobie tak samo :kox:

Opublikowano

zrób atk ja u mnie tylko tył, tyle ze tak to lepeij w avncie wygląda :>

ja to jak juz ściemnię to wszystkie :kox:

najwyżej będzie trzeba zrywać :cool1:

Opublikowano

Ja chyba też na idę na całosc, nie bardzo mi się widzi sam tył :wink4:

Opublikowano

ja to chyba zrobie lajtowo wszystkie :cool1:

Opublikowano

ja chce wszystkie na minimum

:good:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2009, 09:52_________________________________________________gdzieś wyczytałem że przód musi mieć 70% przepuszczalności światła, w oryginale jest chyba ściema 15 albo 20% więc 10 jeszcze mozna ściemnić :)
Opublikowano

no 70% tylko weź znajdź szybę oryginalna która tyle przepuszcza :D:polew: :polew: :polew: ja jeszcze z taką się nie spotkałem :gwizdanie: :gwizdanie: poza tym nie ma chyba foli 10[; tylko 30% to min wiec juz d*pa chyba ze wstawimy nieoryginalne super przezroczyste szyby :) ale jak zrobisz po calosci delikatnei to tak bardzo nei bedzie widac; ) [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2009, 10:06_________________________________________________czas załatwić sobie papiery od okulisty :gwizdanie: :gwizdanie: