Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Michał
Opublikowano

uwielbiam....w takim razie ja moim kręcę po 230 i latam bokiem ..na dwóch kołach :tongue4:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

uwielbiam....w takim razie ja moim kręcę po 230 i latam bokiem ..na dwóch kołach :tongue4:

czili Q zbędne :naughty::wink4:
Gość Michał
Opublikowano

czili Q zbędne :naughty::wink4:

e tam...wręcz przeciwnie :wink4:

Opublikowano

moze i klin ale raczej wogóle wtedy by nie odpaliła chyba ze na samostarcie

Opublikowano

Brynia to nie sprzedawaj!! :D mcm fajna sztuka:D[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 23:54_________________________________________________dzwonie dziś do domu i pytam jak tam mój samochodzik się spisuje a tu w słuchawce słyszę spoko spoko tylko głośno pracuje i jakiś zamulony jest a ja :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :polew: :polew:

Opublikowano

Brynia to nie sprzedawaj!! :D mcm fajna sztuka:D[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 23:54_________________________________________________dzwonie dziś do domu i pytam jak tam mój samochodzik się spisuje a tu w słuchawce słyszę spoko spoko tylko głośno pracuje i jakiś zamulony jest a ja :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :polew: :polew:

no cóż złom zawsze bedzie złom :naughty:
Opublikowano

oZiX a twoj tata nie zmnienia czasem auta

Opublikowano

no cóż złom zawsze bedzie złom :naughty:

no właśnie wiem [; ale spoko już pracuję nad tym[; dziś w robocie dowiedziałem się że mogę im swoje projekty posprzedawać to może sobei kupię jakąś zabaweczkę :D[br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 23:57_________________________________________________

oZiX a twoj tata nie zmnienia czasem auta

myśli o tym a com??
Opublikowano

ide juto wezmę tą BMKe pośmigam trochę zobaczę jak chodzi :wink4:

Opublikowano

a tak sie pytam :gwizdanie:

Gość Michał
Opublikowano

moze i klin ale raczej wogóle wtedy by nie odpaliła chyba ze na samostarcie

znaczy jak? bo mówił coś ,że jak psiknął gdzieś plaka to raz udało się odpalić :mysli:

Opublikowano

ja bym chciał coś takiego

http://moto.allegro.pl/item668611346_ford_mustang_1965_r.html

:gwizdanie: :gwizdanie:

miodzio :slina: :slina:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 00:02_________________________________________________ale szkoda że nie Q :tongue4:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

no to jak rozrzad wporzo to klin , jak na samostarcie odpala a tak normalnie nie

Gość Michał
Opublikowano

no to jak rozrzad wporzo to klin , jak na samostarcie odpala a tak normalnie nie

Też tak myslałem, zobaczymy co powie Wiesiek :wink4:

Gość Michał
Opublikowano

w tym konkretnym przypadku Q nie jest potrzebne

i kto to mówi :gwizdanie: