mcm Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 Brynia to ma przynajmniej z kim upuścić ciśnienia ... Co innego dziś słyszałem [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 00:50_________________________________________________a była u mnie i nic nie mówiła coś byśmy poradzili
tomaszu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Hmmm, lubię rudawe... Oziu, udało Ci się.
oZiX Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Tomaszu do wawy nei masz daleko Brynia to ma przynajmniej z kim upuścić ciśnienia :kox:[br] eeeeeeeeeee, niekoniecznie :gwizdanie: to kiedy się widzimy ;D??[br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 00:51_________________________________________________ Hmmm, lubię rudawe... Oziu, udało Ci się. znam Twój gust jak mało kto [; już wiem kto mi przysłał tą rudą perukę
mcm Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 znam Twój gust jak mało kto [; już wiem kto mi przysłał tą rudą perukę :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 00:52_________________________________________________ Brynia to ma przynajmniej z kim upuścić ciśnienia ... Co innego dziś słyszałem [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 00:50_________________________________________________a była u mnie i nic nie mówiła coś byśmy poradzili kolejnym razem powiem :polew:
Kaśka Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Hmmm, lubię rudawe... Oziu, udało Ci się. A podobno faceci wolą blondynki
mcm Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 Hmmm' date=' lubię rudawe... Oziu, udało Ci się. [/quote'] A podobno faceci wolą blondynki eznaczy czasami TAK
tomaszu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 A ta pani to taka fajna pani kierowniczka, z którą możnaby przejechać się windą... :gwizdanie: TAAK OZIU, NA ZLOCIE CIE WYKORZYSTAM!![br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 00:53_________________________________________________DZISIAJ KOCHAM WSZYSTKIE. Ale tak najbardziej to Kaśkę, Brynię i... trochę Ozia... :>
Kaśka Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 TAAK OZIU, NA ZLOCIE CIE WYKORZYSTAM!! Ale tu dzisiaj wyznania chodzą. Najpierw Bryńka o ciśnieniu a teraz tomaszu się ujawnił [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 00:55_________________________________________________ qzwa rok temu byłam ruda :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: pamiętam, było
mcm Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 a bo tak zbierają i zbierają migają się od spuszczania i tak wychodzi poźniej wieczorami jak sami albo 2 połówka śpi
oZiX Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Brynia to ma przynajmniej z kim upuścić ciśnienia ... Co innego dziś słyszałem [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 00:50_________________________________________________a była u mnie i nic nie mówiła coś byśmy poradzili kolejnym razem powiem :polew: a po co mówić widocznie mcm nie umie czytać z kobiecego ciała [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 00:56_________________________________________________Kaśka Blondynki to nei to forum BMW parę miejsc dalej :polew:
Kaśka Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Tomaszu ja tam dzisiaj niewiele osób kocham ale WAS zawsze :> Każda matka kocha swoje "dzieci" nawet te najgorsze :polew:
tomaszu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Dziewczyny (oprócz Ozia), mam dla Was propozycję. Chcecie się dowiedzieć co to za propozycja??
oZiX Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 a tak ap ropo blondynek i BMW dziś jechałem przez ww i zauważyłem że w ani jednym BMW (a mijałem ze 20) nie było innej kobitki jak blondynka jedna jeszcze była w a6;P ale prowadził dres więc prawie jak BMW
mcm Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 a po co mówić widocznie mcm nie umie czytać z kobiecego ciała umie umie ale po zepsutym autku mi się odechciało
oZiX Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Dziewczyny (oprócz Ozia), mam dla Was propozycję. Chcecie się dowiedzieć co to za propozycja?? :tak:
Kaśka Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Kaśka Blondynki to nei to forum BMW parę miejsc dalej :polew: Na tamto forum to pójdę ale jako właściciel BMKi, a nie jako blachara :tongue4:
mcm Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 Dziewczyny (oprócz Ozia), mam dla Was propozycję. Chcecie się dowiedzieć co to za propozycja?? chcemy :>
oZiX Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Tomaszu lepszej nei znalazłem :polew: [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 00:59_________________________________________________ Kaśka Blondynki to nei to forum BMW parę miejsc dalej :polew: Na tamto forum to pójdę ale jako właściciel BMKi, a nie jako blachara :tongue4: oj tam
Rekomendowane odpowiedzi