wuju Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 a bez przedniego koła probowałeś? to jest dopiero jazda Kiedyś to luzowałem śruby i po podrzuceniu roweru koło spadało. Oczywiście szybko skończyłem takie praktyki, bo nie wyszło mi to na dobre. ja to startowałem juz bez fajna jazda dopóki cos ci nie wyskoczy z przodu i zaczniesz odruchowo hamować :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 ja to startowałem juz bez fajna jazda dopóki cos ci nie wyskoczy z przodu i zaczniesz odruchowo hamować :gwizdanie: Aż tak nie panuję nad rowerem, żeby bezstresowo jechać na jednym kole. U mnie każdy odcinek dłuższy niż 10m to fart.
mcm Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 ja to startowałem juz bez fajna jazda dopóki cos ci nie wyskoczy z przodu i zaczniesz odruchowo hamować :gwizdanie: Aż tak nie panuję nad rowerem, żeby bezstresowo jechać na jednym kole. U mnie każdy odcinek dłuższy niż 10m to fart. no to wczoraj farta nie miałeś
mcm Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 u mnie nieźle, było małe rezanko, kąpiel w basenie, a teraz pifko, może sex
mcm Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 sex i piwko powiadasz :naughty: :naughty: jak szaleć to szaleć
tomaszu Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 no to wczoraj farta nie miałeś To był mój ostatni popis przed zjazdem do domu. Za bardzo się rozluźniłem.
Kaśka Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 no to wczoraj farta nie miałeś To był mój ostatni popis przed zjazdem do domu. Za bardzo się rozluźniłem. Nie przesadzaj, rozluźnij się dopiero jutro u mnie na "herbatce" :naughty: :wink4: do tego czasu wolałabym żebyś był sprawny :gwizdanie:
mcm Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 ... do tego czasu wolałabym żebyś był sprawny :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 ... do tego czasu wolałabym żebyś był sprawny :gwizdanie: tylko niech nie ,,przeherbatkują" razem :polew: Jutro niestety raczej Przem tez będzie więc nie ma szans na "przeherbatkowanie" Jebią mi się trochę literki bo właśnie piję u Oniaka.
Gość Michał Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 sex i piwko powiadasz :naughty: :naughty: Co Bryńka, też byś chciała? Ale zmordowany jestem, bardzo ciężki dziś dzień miałem
Gość Michał Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 A gadasz jakbyś była dzisiaj mi się bez alku w głowie kręci hmmm chyba Ci Ł coś dosypuje do jedzenia [br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 23:43_________________________________________________ mdłości, zawroty głowy oo, własnie, moze zaskoczyłas?
Gość Michał Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 mdłości, zawroty głowy :no: :no: nic z tych rzeczy :no: :no: dzisiejsze gorąco tak na mnie działa Trzeba było sobie klimkę w domku zamontowac
tomaszu Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Nie przesadzaj, rozluźnij się dopiero jutro u mnie na "herbatce" :naughty: :wink4: do tego czasu wolałabym żebyś był sprawny :gwizdanie: WOW, myślałem, że o mnie zapomniałaś.. Jutro zadzwonię i przyjadę.
Kaśka Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Nie przesadzaj, rozluźnij się dopiero jutro u mnie na "herbatce" :naughty: :wink4: do tego czasu wolałabym żebyś był sprawny :gwizdanie: WOW, myślałem, że o mnie zapomniałaś.. Jutro zadzwonię i przyjadę. No co ty o Tobie nigdy
mcm Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 No co ty o Tobie nigdy jakiś romansik się kroi
Rekomendowane odpowiedzi