mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 ta wrócę jutro do Radomia... jadę do lekarza i się okaże czy mogę w ogóle jechać na zlot;/ A co się stało się?? problemy natury delikatno zdrowotnej tak piszę co byście się nie zdziwili jak coś wyjdzie źle wątrobę chyba masz zdrową, resztę się jakoś zaleczy
tomaszu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Oź, powiedz chociaż do jakiego specjalisty idziesz.
Kaśka Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 W związku z tym co wcześniej mówił Oziu o podniecaniu się to może do kardiologa i ma jakieś problemy z sercem?
tomaszu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 OT Kaśka, powiedz mi tak pi razy drzwi przez jaki czas będziesz trzymać swój samochód?
Kaśka Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 OT Kaśka, powiedz mi tak pi razy drzwi przez jaki czas będziesz trzymać swój samochód? Do zimy, a później zamierzam sprzedać. A co?
tomaszu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Do zimy, a później zamierzam sprzedać. A co? Tak zapytałem, bo za jakieś 3-4 lata planuję kupić taki samochód jak Twój..
Kaśka Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Do zimy, a później zamierzam sprzedać. A co? Tak zapytałem, bo za jakieś 3-4 lata planuję kupić taki samochód jak Twój.. To, że teraz mam taki plan to nie znaczy, że go zrealizuję. Wiesz jak to jest, ja się bardzo przywiązałam do mojego maleństwa i jeśli firma zapłaci mi odpowiednio za kilometrówkę to będę nim jeszcze jeździć prze następne lata.
tomaszu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 To, że teraz mam taki plan to nie znaczy, że go zrealizuję. Wiesz jak to jest, ja się bardzo przywiązałam do mojego maleństwa i jeśli firma zapłaci mi odpowiednio za kilometrówkę to będę nim jeszcze jeździć prze następne lata. To, że teraz mam taki plan to nie znaczy, że go zrealizuję... aż za 3-4 lata - może uda się wcześniej. Może Twój plan też nie wypali i wtedy będziemy mogli rozmawiać o Twoim autku. Zastanawiam się tylko czy w Twoich rękach to auto jest dobrze traktowane..
Kaśka Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 To, że teraz mam taki plan to nie znaczy, że go zrealizuję. Wiesz jak to jest, ja się bardzo przywiązałam do mojego maleństwa i jeśli firma zapłaci mi odpowiednio za kilometrówkę to będę nim jeszcze jeździć prze następne lata. To, że teraz mam taki plan to nie znaczy, że go zrealizuję... aż za 3-4 lata - może uda się wcześniej. Może Twój plan też nie wypali i wtedy będziemy mogli rozmawiać o Twoim autku. Zastanawiam się tylko czy w Twoich rękach to auto jest dobrze traktowane.. Nikt nie dba tak bardzo o swoje maleństwo jak ja, no chyba, że Malik. :> Może jeżdżę szybko, ale przynajmniej auto nie jest zamulone i nigdy nie było bite, tak przynajmniej twierdzi miernik lakieru
tomaszu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Nikt nie dba tak bardzo o swoje maleństwo jak ja, no chyba, że Malik. :> Może jeżdżę szybko, ale przynajmniej auto nie jest zamulone i nigdy nie było bite, tak przynajmniej twierdzi miernik lakieru Będę miał na oku Twoją Niunię.
mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 Nikt nie dba tak bardzo o swoje maleństwo jak ja, no chyba, że Malik. :> Może jeżdżę szybko, ale przynajmniej auto nie jest zamulone i nigdy nie było bite, tak przynajmniej twierdzi miernik lakieru Będę miał na oku Twoją Niunię. dziwnie to zabrzmiało
tomaszu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 dziwnie to zabrzmiało Właśnie tak miało zabrzmieć.
Kaśka Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 dziwnie to zabrzmiało Właśnie tak miało zabrzmieć. Zabrzmiało właściwie
tomaszu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Też jestem lekko zdezorientowany, ale chyba wszystko ok. :>
tomaszu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Cały czas jakieś domysły, niedomówienia itp. Ja Wam mówię - na zlocie musimy się pokochać trochę. Oczywiście tylko w zestawieniu "chłopiec-dziewczynka". [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 00:40_________________________________________________...żeby nie było, że lecę na Ozia.
mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 oczywiście a na razie BRA NOĆ [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 00:41_________________________________________________ ...żeby nie było, że lecę na Ozia. każdy wie że lecisz
tomaszu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 każdy wie że lecisz Ale nie każdy musi o tym wiedzieć..
Rekomendowane odpowiedzi