oZiX Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 no kutfa powiedziałem lekarce że muszę pić w ten weekend to powiedziała że jak mi trochę przejdzie to mogę leki zacząć brać od niedzieli Pany kto weźmie mnie i moją koleżankęę ??: P czy mam brać swoją padline i ktoś pojedzie ze mną ??
mcm Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 no kutfa powiedziałem lekarce że muszę pić w ten weekend to powiedziała że jak mi trochę przejdzie to mogę leki zacząć brać od niedzieli Pany kto weźmie mnie i moją koleżankęę ??: P czy mam brać swoją padline i ktoś pojedzie ze mną ?? co ci jest oZiU :?:dogadaj się z Adrianem co i jak[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 22:54_________________________________________________ello Kaśka
Gość Adrian Matracki Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Ozix u mnie w traktorze miejsce sie znajdzie
oZiX Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 o właśnie miałem się spytać. dziś w skrzynce na listy znalazłem do siebie list z AUDI i to były jakieś materiały reklamowe też coś takiego dostajecie??
mcm Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 o właśnie miałem się spytać. dziś w skrzynce na listy znalazłem do siebie list z AUDI i to były jakieś materiały reklamowe też coś takiego dostajecie?? tylko wybrańcy widać dostają
Gość Adrian Matracki Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 To jak jedziemy w piątek 6 rano ?
oZiX Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 a w ogóle jak i gdzie jedziemy:D?? adres docelowy? gdzie się z kimś spotykamy?? w ogóle coś wiadomo czy sponton ?? mcm jak flagi ??
tomaszu Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Ja mam w cytrynie 3 miejsca... Co do Turka - też pewnie zjedziemy tam - Jarek orientuje się w beemkach, a ja mam miernik grubości lakieru. Poza tym co cztery głowy to nie dwie. Jeśli mamy zjeżdżać na ten Turek to dobrze byłoby wyjechać o 6:00 z Radumia..
oZiX Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Pany tylko ja muszę co około 2-3 h przerwę tak 15 minutową żeby pochodzić
tomaszu Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Pany tylko ja muszę co około 2-3 h przerwę tak 15 minutową żeby pochodzić W cytrynie dużo miejsca, więc będziesz mógł chodzić.
oZiX Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Pany tylko ja muszę co około 2-3 h przerwę tak 15 minutową żeby pochodzić W cytrynie dużo miejsca, więc będziesz mógł chodzić. śmiej się kufa śmiej jak mi zaczęła gadać to wszystko to myślałem że się powieszę albo połowę zapomnę [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:11_________________________________________________z resztą miałem się nie odzywać do was na razie!
tomaszu Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 z resztą miałem się nie odzywać do was na razie! Oziu, no daj spokój. Jak chcesz to mogę Cię nawet przytulić. :>
Gość Michał Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 odzim, taką sztukę to z przyjemnością by się oglądało - http://www.blocket.se/stockholm/BMW_325_Coupe_22068123.htm?ca=11&w=2
Gość Adrian Matracki Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Dobra zrobimy tak Ozix pojedzie z tomkiem A ja z Ozixa koleżanką i wszyscy będą zadowoleni
oZiX Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 z resztą miałem się nie odzywać do was na razie! Oziu, no daj spokój. Jak chcesz to mogę Cię nawet przytulić. :> Ty możesz loda zrobić ponoć pomaga Dobra zrobimy tak Ozix pojedzie z tomkiem A ja z Ozixa koleżanka wszyscy będą zadowoleni nie cwaniakuj nie cwaniakuj [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:14_________________________________________________ odzim, taką sztukę to z przyjemnością by się oglądało - http://www.blocket.se/stockholm/BMW_325_Coupe_22068123.htm?ca=11&w=2 czegoś takiego szukałem a trafiło się audi;/
tomaszu Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Dobra zrobimy tak Ozix pojedzie z tomkiem A ja z Ozixa koleżanką i wszyscy będą zadowoleni Ja mam jeszcze lepszy pomysł - Ty pojedziesz ze wszystkimi w cytrynie, a ja pojadę Twoim autem. Żebyście nie mieli zbyt ciasno to mogę zabrać koleżankę Ozia.
Gość Adrian Matracki Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 z resztą miałem się nie odzywać do was na razie! Oziu, no daj spokój. Jak chcesz to mogę Cię nawet przytulić. :> Ty możesz loda zrobić ponoć pomaga Dobra zrobimy tak Ozix pojedzie z tomkiem A ja z Ozixa koleżanka wszyscy będą zadowoleni nie cwaniakuj nie cwaniakuj [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:14_________________________________________________ TY pilnuj swojej zwierzyny
tomaszu Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Ty możesz loda zrobić ponoć pomaga Oziu, chcesz, żeby doszło do tego, że się znów obrazisz?? Loda to mógłbym Ci dać gdybyś była 100% kobietą, a nie takie niewiadomo co...
mcm Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 a w ogóle jak i gdzie jedziemy:D?? adres docelowy? gdzie się z kimś spotykamy?? w ogóle coś wiadomo czy sponton ?? mcm jak flagi ?? spoko, moja pomylona miałem dostać prawą dostałem lewą [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:28_________________________________________________oZiU dowiemy się mniej więcej co ci dolega [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 23:30_________________________________________________może będziemy mogli ci pomóc
oZiX Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 mcm przegrzałem sobie pewne rzeczy tu i tam ;( Pany kto zacznie się dobierać do mojej kobitki dostaje pinkiego sami wiecie dobrze gdzie
Rekomendowane odpowiedzi