rex Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Michał, jeśli to przeczytasz, dałbyś radę wziąć ze sobą tego VAG'a ? Byłbym Ci niezmiernie wdzięczny.[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 01:08
rex Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Miśki, dzwonił do mnie właśnie gość sprzedający tą S4 i muszę z przykrością stwierdzić, iż mnie nie będzie. Chodzi oto, że miałem zostawić swoją furę w rozliczeniu, jednakże on dopiero teraz stwierdził, że nie opłaca mu się dołożyć tysiąc-półtora, żeby zamiana aut miała miejsce. Przepraszam Was za zamieszanie, jednakże dopiero teraz dostałem takie info, więc od razu i Wam przekazuję...
tomaszu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Bryniu, lecimy. O której Ty będziesz? Nr już Ci wysłałem, więc dzwoń później...
Gość Michał Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Miśki, dzwonił do mnie właśnie gość sprzedający tą S4 i muszę z przykrością stwierdzić, iż mnie nie będzie. Chodzi oto, że miałem zostawić swoją furę w rozliczeniu, jednakże on dopiero teraz stwierdził, że nie opłaca mu się dołożyć tysiąc-półtora, żeby zamiana aut miała miejsce. Przepraszam Was za zamieszanie, jednakże dopiero teraz dostałem takie info, więc od razu i Wam przekazuję... Dziwne,gostek buja sie z furą juz ładny kawał czasu i teraz zmienia zdanie A może gra na zwłoke i mysli ze przyjedziesz z gotówą Panowie z Radomia, leci ktoś na Automobilklub? No własnie , o której tam bedziecie ?
tomaszu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 A może gra na zwłoke i mysli ze przyjedziesz z gotówą No właśnie, mnie też to wygląda na jakiś blef. Na Automobilklub możnaby powoli się już zbierać..
Gość Michał Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 No własnie widziałem Twoje auto w kolejce,za sterami siedział chyba Twój Ł, czekaliśmy z Adrianem kiedy wjedziecie a tu zonk
Gość Michał Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 No widziałem na placu jak ktoś jeździł,moze to byłaś akurat Ty bo przy Twojej furmance Cie nie widziałem, a później już was nie było. A ta kolejka to jakos dosyć szybko szła, kolega E30 stał dwa miejsca przed wami i dosyć szybko wskoczył na tor.
Gość Adrian Matracki Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 A ja z niefartem rozwaliłem na automobilklubie prawe tylne drzwi o opony ;( ;( znalazłem już nowe w Radomiu ale jak by ktoś miał jeszcze jakieś namiary to chętnie najlepiej jak by były w takim samym kolorku.Zna ktoś może przybliżone ceny drzwi w ASO ? Przygoda kosztowna ale czegoś się nauczyłem
Gość Adrian Matracki Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 AC miało być załatwione ale nie maiłem czasu i nie załatwiłem stare drzwi da się wyklepać ale nie mam najmniejszych chęci wozić szpachli na pokładzie wole wymienić na nowe. Jak znajdę w takim samym kolorze to będę miał fart jak nie to możne w ASO ma ktoś jakieś znajomości ? Trochę za ostro z zakrętu wyskoczyłem i pupa poleciałaaaaaaaaaaa w opony zdążyłem zaciągnąć ręczny wyprostowało mnie trochę ale drzwi oberwały (tu zabrakło quattro)... dobrze że tylko tyle choć drzwi w ASO pewnie z 1000zł będą kosztowały
tomaszu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja też byłem na Automobilklubie, ale tylko jako widz. Później żałowałem, że nie przyjechałem Audicą, bo przymroziło i warunki się poprawiły. Adrian, niestety nie widziałem Twojego przejazdu. Szkoda drzwi. Mam znajomego, który sprowadza z Anglii tylko Audice - jutro zadzwonie do niego i zapytam czy ma jakieś srebrne drzwi. Brynia, mój kumpel wsiadł na troleje i ściął słupek...
Gość Michał Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Adrian daruj sobie ASO, poszukaj uzywek w kolorze. Ja też nie widziałem Twojego przejazdu, jak wychodziłem to widziałem ze przestawiłes furmanke na plac. Na którym zakręcie wyleciałes, na tym długim przy bramie?
Gość Adrian Matracki Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Szkoda szkoda ale damy radę wymienię drzwi wypoleruje pozostałości opon z nadkola i znowu będzie jak nowa To jest kod lakieru jak by znalazł jakieś w dobrym stanie to chętnie wezmę LYZM [br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 17:40_________________________________________________ Adrian daruj sobie ASO, poszukaj uzywek w kolorze. Ja też nie widziałem Twojego przejazdu, jak wychodziłem to widziałem ze przestawiłes furmanke na plac. Na którym zakręcie wyleciałes, na tym długim przy bramie? Na ostatnim (dojazd do prostej startowej) byłem po zewnętrznej a zjechałem do wewnętrznej na zakręcie to mnie zgubiło
Gość Michał Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Spoko, drzwi napewno znajdziesz. W wolnej chwili podrzuc mi to zdjęcie, wiesz ktore ,adres masz na PW
Gość Adrian Matracki Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Właśnie kopiuje z aparatu. Reakcja ojca: "Kiedy się za niego bierzemy ?"
tomaszu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 No gumowy własnie. Rozpędził się pod koniec i ściął.
oZiX Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Adrian, niestety nie widziałem Twojego przejazdu. Szkoda drzwi. Mam znajomego, który sprowadza z Anglii tylko Audice - jutro zadzwonie do niego i zapytam czy ma jakieś srebrne drzwi. tomaszust a ten Twoj kolega ma może jakieś b6??
tomaszu Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 tomaszust a ten Twoj kolega ma może jakieś b6?? Zawsze B5 to były najnowsze jakie sprowadzał, ale też dawno się z nim nie widziałem i może się coś zmieniło. Zapytam.. W ogóle może zaproszę go tu na forum, bo jest zarejestrowany.
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 tomaszust a ten Twoj kolega ma może jakieś b6?? Zawsze B5 to były najnowsze jakie sprowadzał, ale też dawno się z nim nie widziałem i może się coś zmieniło. Zapytam.. W ogóle może zaproszę go tu na forum, bo jest zarejestrowany. Nie pytałeś kolegi o te drzwi ? Jutro wyruszam na poszukiwanie anglików wiozłem sobie wolne na jutro żeby mieć trochę czasu...
mcm Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Przelatywałem dziś koło 19 obok OBI ale chyba były tylko BMki i kilka aut z VAGa od nas nikogo ...
oZiX Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 bo my to tylko na spontanie sie spotykamy[;
Rekomendowane odpowiedzi