poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zawsze będę walczył za króla i królową. Ja pierdyle :polew: :polew: Załamujesz mnie
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja pierdyle :polew: :polew: Załamujesz mnie Poziowcu, spinasz się bardzo - idź już, bo się całkiem załamiesz.
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Paziu , tzn Poziu.. z Królową nie wygrasz Pozdro Radomszczaki Królowa jest tylko jedna
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja pierdyle :polew: :polew: Załamujesz mnie Poziowcu, spinasz się bardzo - idź już, bo się całkiem załamiesz. Wolę mieć spięte poślady tutaj bo trochę mi giejostwem to wszystko podchodzi
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Królowa jest tylko jedna Yyy, całkiem... oryginalną macie... [br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 14:12_________________________________________________ Wolę mieć spięte poślady tutaj bo trochę mi giejostwem to wszystko podchodzi A mimo wszystko Cię tu ciągnie.
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 A mimo wszystko Cię tu ciągnie. Liczę na to, że ruszycie w końcu głową na karku a nie na fiutku i się opamiętacie
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Tomek , co Ty się tak spinasz? przecież to żart był :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Liczę na to, że ruszycie w końcu głową na karku a nie na fiutku i się opamiętacie Czekaj czekaj, leci PW... :> Trzeniu, z mojej strony też.
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Czekaj czekaj, leci PW... :> UUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuu :shocked: :shocked: :shocked: [br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 14:18_________________________________________________To chyba będzie jakiś poemat na kartkę A4 :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 To chyba będzie jakiś poemat na kartkę A4 :gwizdanie: Na myśli miałem same wrzuty i zeszło mi trochę zanim to wszystko ocenzurowałem.
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 To chyba będzie jakiś poemat na kartkę A4 :gwizdanie: Na myśli miałem same wrzuty i zeszło mi trochę zanim to wszystko ocenzurowałem. Mnie wysyłać ocenzurowane ? Po co ? Pisz jak facet z jajami a nie przydupas
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Mnie wysyłać ocenzurowane ? Po co ? Bo nie chciałeś się napić ze mną w Pile.
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Bo nie chciałeś się napić ze mną w Pile. Już nie opowiadaj...
mcm Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Mnie wysyłać ocenzurowane ? Po co ? Bo nie chciałeś się napić ze mną w Pile. wolał robić co innego :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Już nie opowiadaj... No napiłeś się, napiłeś, ale jakoś nie mieliśmy o czym gadać..
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 No napiłeś się, napiłeś, ale jakoś nie mieliśmy o czym gadać.. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Poziek, a jak już jesteś to powiedz mi co się stało, że zniknęło mi zdjęcie z podpisu?? Musiałem wstawić nowe.
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Poziek, a jak już jesteś to powiedz mi co się stało, że zniknęło mi zdjęcie z podpisu?? Musiałem wstawić nowe. Ja nic nie wiem...ja tylko mogę poprawiać błędy ortograficzne
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja nic nie wiem...ja tylko mogę poprawiać błędy ortograficzne No patrz, a jak to jest, że tyle PW z ortografami dostaję?? Popoprawiałbyś czasem, a nie tylko forum i forum..
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja nic nie wiem...ja tylko mogę poprawiać błędy ortograficzne No patrz, a jak to jest, że tyle PW z ortografami dostaję?? Jak do ciebie piszę to mi się ręce trzęsą :naughty: :naughty: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi