tomaszu Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Pasiat odpalony. Michał, dzięki wielkie za pomoc. :th:
Korzeń Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Pasiat odpalony. Michał, dzięki wielkie za pomoc. :th: Widzicie jak w tym Radomiu macie fajnie. W warszawie trzeba by było prosić i się łasić i jeszcze zapłacić 99+Vat :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jutro u Was zawitam, może kogoś znowu spotkam
wuju Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 na urlopie też nie ma spania w sumie to i ja mam niby wolne (wakacje ) a tu jakaś szybka monterka z rana a później na wycieczkę -->Lublin-->warsiawka
tomaszu Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 a tu jakaś szybka monterka z rana a później na wycieczkę -->Lublin-->warsiawka Taki młody, a już marudzi. Nie lubisz jeździć? Ja skaczę z radości jak muszę pojechać do innego miasta. Jazda samochodem jest fajna.
wuju Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 nie marudze tylko mowie ze tak wyglada moje wolne no chyba ze chodzi o jazdę do warszawy to marudzę
mcm Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=v1or2uvvkgms
tomaszu Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=v1or2uvvkgms Taki typowy bandit, ale myślę, że bez dresu nie da rady pojeździć.. A wracając do zdarzenia z niedzieli to jest chyba najlepszy filmik:
wuju Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 powiedzcie mi AKE to był ten wadliwy 2.5 tdi?[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 22:31_________________________________________________ A wracając do zdarzenia z niedzieli to jest chyba najlepszy filmik: widziałem.. ale oglądając filmiki wydaje mi sie ze cos sie wcześniej zjebało i on celowo go rozbił poza lotniskiem zeby sie nic nikomu nie stało
mcm Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 tak mogło być moment przed tym jak spadł nie było słychać silników
tomaszu Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Tutaj to dopiero była masakra: http://www.youtube.com/watch?v=ATahHZ-r26I&feature=related
mcm Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 ... on celowo go rozbił poza lotniskiem zeby sie nic nikomu nie stało jeśli tak było to mieliśmy szczęście
Gość Michał Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 ... on celowo go rozbił poza lotniskiem zeby sie nic nikomu nie stało jeśli tak było to mieliśmy szczęście podobno tak było, nad lotniskiem juz mieli rozkaz katapultowania sie, oni juz go posadzili na ziemi tyle że nie zdazyli się wystrzelić bo nastapił wybuch
mcm Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 ja zanim zobaczyłem dym wiedziałem, że to już koniec
Gość Michał Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 tak, jak już zszedł ponizej linii drzew miałem złe przeczucie...c**jnia.. ale teraz tak myslę, jakby przezyli to pewnie by ich wsadzili,tam nie ma przeproś....
Rekomendowane odpowiedzi