tomaszu Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Michał masz dziś chwilę czasu żeby skasować mi tego Ajer baga ? Zerknij na kilka stron wcześniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 A co to sie stało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 A co to sie stało ? sie usunął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ale to co ściął sie z kimś nie wnikam już o co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 porostu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Bez konkretnego powodu ? Może wkręca nam jakąś jazdę jak to Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Wczoraj były 2 zgłoszenia o usunięcie konta i z tego co pamiętam jedno było od Michała nie łatwiej by było jak byś poczytał wcześniejsze strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ja mam dzisiaj wieczór z piwem przy komputerze. Ktoś jeszcze? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 tłumy :gwizdanie: ja dziś z pędzlem (bez skojarzeń) w łapie miałem jak i wczoraj zresztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Wuju ty malarzu :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 wujek, co se malujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Pewnie fure Marcin nie masz dziś albo jutro chwili czasu na skasowanie mi tej poduszki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 wujek, co se malujesz? pokoj remontuje Pewnie fure kupiłem pomalowana :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Pewnie fure Marcin nie masz dziś albo jutro chwili czasu na skasowanie mi tej poduszki ?? dzwoń jutro po 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Pewnie furę Marcin nie masz dziś albo jutro chwili czasu na skasowanie mi tej poduszki ?? dzwoń jutro po 12 musze i ja sie do ciebie zgłosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Pewnie furę Marcin nie masz dziś albo jutro chwili czasu na skasowanie mi tej poduszki ?? dzwoń jutro po 12 musze i ja sie do ciebie zgłosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 kutwa w końcu trafiłem do domu masakra brata urodziny miałem w Kazimierzu objadłem się jak nigdy a opiłem jeszcze bardziej patologia;/[br]Dopisany: 04 Październik 2009, 21:01_________________________________________________i do tego 888 strona moja:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Jacek miał urodziny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 ma jutro[; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 UWAGA, burza mózgów: Biorąc pod uwagę to, że ostatnio zimy są mało śnieżne to którą oponę wybrać? Zależy mi na tym, żeby jej nie zedrzeć w jeden sezon: Conti WinterContact TS830; Goodyear UltraGrip 7+; Nokian WRG2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi