Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

mcm

Rekomendowane odpowiedzi

ozixu jakie ty masz te felgi alu czy stalówki i ile chcesz :?:

On to ma chyba te takie, na których kiedyś jeździł - stalówko-alusy z B5.

a to już wiem jakie,

to już wolę czarne stalówki :tongue4:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

to już wolę czarne stalówki :tongue4

tez chce :)

ile moga kosztować 15" do b6?[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 11:41_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_sprzedam_felgi_stalowe_15_oryginalne-t97729.0.html

6 cali to nie za waskie?

ile moga kosztować 15" do b6?

A ze 230 zł. No chyba, że kupisz używane. W sumie to dziwnie by takie redło wyglądało na nowych stalówkach.. :gwizdanie: :decayed:

Oziu, mam wspaniałe źródło - mój znajomy handluje oponami, jak chcesz to Cię z nim skontaktuje - on Ci coś doradzi, a później przywiezie na miejsce.. :wink4:

ile moga kosztować 15" do b6?

A ze 230 zł. No chyba, że kupisz używane. W sumie to dziwnie by takie redło wyglądało na nowych stalówkach.. :gwizdanie: :decayed:

Oziu, mam wspaniałe źródło - mój znajomy handluje oponami, jak chcesz to Cię z nim skontaktuje - on Ci coś doradzi, a później przywiezie na miejsce.. :wink4:

git;> on z Radumia jest cyz okolic czy dalej??[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 11:58_________________________________________________kutfa;P a 1 opona na zime ile;D?? ze 2k na komplet pewnie mało będzie;p

Oziu, ja za komplet płacę ok. 1800 zł (stalówki 15", opony GoodYear 195/65 i śruby).

Kolo od opon jest spod Radomia, ale tak jak powiedziałem - dowozi w każde miejsce.

to ja sobie chyba gdzieś używki wycharczę.. z tyle to alusy można kupić :gwizdanie:

No tak, ale alusy są słabe. Nie ma to jak czarne stalóweczki. :naughty:[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 12:05_________________________________________________Oziu, czy kupisz same opony 16" czy opony ze stalówkami 15" to zapłacisz podobe pieniądze. Poza tym zimą lepiej się jeździ na 15" - oszczędzisz zawieszenie. :wink4:

to ja sobie chyba gdzieś używki wycharczę.. z tyle to alusy można kupić :gwizdanie:

No tak, ale alusy są słabe. Nie ma to jak czarne stalóweczki. :naughty:

dlatego szukam stalówek :kox:

Tomaszu jaka masz szerokość tych stalówek? bo opony mam w tym samym rozmiarze a nie wiem jakich szukać.. :mysli:

Tomaszu jaka masz szerokość tych stalówek? bo opony mam w tym samym rozmiarze a nie wiem jakich szukać.. :mysli:

Kurde, nie wiem, ale opony kupiłem 195. Ale z tego co wiem to śmiało można wrzucić 205.

Jak będziesz szukał to mów jakie masz opony i coś Ci dobiorą.

mam aleu/stalu nie to nie;p to wypieprzę do kosza:P Tomaszu gdzie opony zamawiałeś ?? bo też potrzebuje a nie wiem jakie i skąd:D

jak masz wypieprzyć to lepiej mi daj :wink4:, [br]Dopisany: 09 Październik 2009, 15:59_________________________________________________wujek ty chcesz logować czy sprawdzić błędy bo do logowania trzeba mieć kawałek długiej prostej bez ruchu i misiaków :mysli: