oZiX Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 oj chodziło mi o datę ;O a wy już na mnie biednego małego lisa:D
tomaszu Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 oj chodziło mi o datę ;O a wy już na mnie biednego małego lisa:D Ucałowałeś Asię?
oZiX Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 oj chodziło mi o datę ;O a wy już na mnie biednego małego lisa:D Ucałowałeś Asię? tak i nawet miałem bliskie spotkanie z jakimś obiektem ;D[br]Dopisany: 16 Październik 2009, 22:40_________________________________________________zaraz idę robić żeberka w sosie miodowo czosnkowym
mcm Opublikowano 16 Października 2009 Autor Opublikowano 16 Października 2009 A mcm znów coś śmiesznego dopier**lił w związku z lisicą, ale zapomniałem. oZiO miał cichnąć lisicę na wpis do CV ...
oZiX Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 A mcm znów coś śmiesznego dopier**lił w związku z lisicą, ale zapomniałem. było, było ...... przemilczę temat :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ale jeszce lepiej jak podsumował moją skromność :gwizdanie: :polew: mogliśmy faktycznie z tych prochów co Michał przywiózł zupe ugotować, wtedy by dopiero jazda była :gwizdanie: Michał coś miał?! Czemu mi nie dał(
mcm Opublikowano 16 Października 2009 Autor Opublikowano 16 Października 2009 z tą skromnością to taki żart ... Marusia
tomaszu Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 i nawet miałem bliskie spotkanie z jakimś obiektem ;D A co to znaczy?? Jeśli zrobiłeś coś Asi bez mojej wiedzy to cie udusze.
mcm Opublikowano 16 Października 2009 Autor Opublikowano 16 Października 2009 z tą skromnością to taki żart ... Marusia wiem, wiem -chyba miało być Maryna Marusia też ryszawa była... [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 22:48_________________________________________________przychodzi Jasio do domu z Karlicą i mówi:- mamo, żenie sie.... mama popatrzyła na Karlicę i mówi: - alez Jasiu, ona jest niewiele większa od dłoni... na to Jasiu: - ale o niebo lepsza....
tomaszu Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Dobra dzieci, idę regenerować siły przed weselem. Bawcie się grzecznie.
mcm Opublikowano 16 Października 2009 Autor Opublikowano 16 Października 2009 W góralskim kościółku wystrojone gaździny klęczą przed ołtarzem i modlą się żarliwie. Nagle jedna pierdnęła. Zaczerwieniona, próbując odwrócić od siebie uwagę innych, chwyciła się za nos i zaczęła się rozglądać wokół, pytając: - Która to, która? Stara Maciejowa ze zdziwieniem: - A cóż to, Jaśkowa? Dwie du*y macie, że nie wiecie, która? szczyt recyklingu.... odzyskac Żyda z mydła.... :polew:
oZiX Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 ;> no to we środę zaczynam sezon polowań na lisy :gwizdanie: :gwizdanie:
wuju Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 widze ze temat wraca do życia
tomaszu Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 widze ze temat wraca do życia Tak tak, dobrze, że nie przyjechałeś na spota, bo inaczej to byłaby bida.
wuju Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 widze ze temat wraca do życia Tak tak, dobrze, że nie przyjechałeś na spota, bo inaczej to byłaby bida. grozisz mi [br]Dopisany: 17 Październik 2009, 11:08_________________________________________________ostatnio ciebie nie było nic nie poradze
oZiX Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 bo my się pojawimy jak odrobisz zaległości ... :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 wuju, tylko mi nie mów, że łapiesz pianę.. Nie stresuj się, nadal chcę Cię poznać, dlatego masz zaproszenie na spota - wiesz, ustawiamy się na parkingu Billi, tu obok Fregaty..
oZiX Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 wuju, tylko mi nie mów, że łapiesz pianę.. Nie stresuj się, nadal chcę Cię poznać, dlatego masz zaproszenie na spota - wiesz, ustawiamy się na parkingu Billi, tu obok Fregaty.. spoko musimy poczekać aż mu się coś z autem zepsuje ;P
mcm Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 wuju, tylko mi nie mów, że łapiesz pianę.. Nie stresuj się, nadal chcę Cię poznać, dlatego masz zaproszenie na spota - wiesz, ustawiamy się na parkingu Billi, tu obok Fregaty.. ja ledwo ciebie i oZiA poznałem, o lisisczce już nie wspominając
Rekomendowane odpowiedzi