wuju Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 no [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 18:59_________________________________________________kto sie ze mną piwka online napije? jak za starych dobrych,, zanim sie wszyscy do AA zapisali :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Ja się chętnie napiję, ale teraz. No i Ty stawiasz (na PW puszczę Ci nr konta - puść przelew na dwa duże).
wuju Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Ja się chętnie napiję, ale teraz. No i Ty stawiasz (na PW puszczę Ci nr konta - puść przelew na dwa duże). dawaj
wuju Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 pw nie doszło kończy mnie sie ;(
tomaszu Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 kończy mnie sie ;( A ja nie dokończyłem, bo zasnąłem.
tomaszu Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 zief;P Oziu, przestań ziewać, bo mi się udziela.
oZiX Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 zief;P Oziu, przestań ziewać, bo mi się udziela. zief zief zief;P Paulina miała tak że jak się przy niej ziewnęło to i ona ziewała ;D
tomaszu Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 zief zief zief;P Paulina miała tak że jak się przy niej ziewnęło to i ona ziewała ;D Nie wiem kto to jest Paulina, ale co do ziewania to jest naturalna reakcja - jeśli ktoś ziewa to wszyscy dookoła też ziewają.
Korzeń Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 ale :kox: :kox: szef odebrał Subarke STI od razu zdłubane na 350 KM qzwa ale za***ista bryka,trzymanie w fotelach rewelacyjne,o pierdyknięciu to nawet się nie da napisać jak się dorwałam to mi drogi zaczęło brakować, wyleciałam kawałek za Pionki i 200 natychmiast :kox: szkoda że pogoda taka lipna starch było wieksze testy robić ten szef to ma fajne furki co raz
mcm Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 jak się Brynia weźmie za jazdę to niedługo nie będzie miał sprzęgła :polew:
tomaszu Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Słyszałem, że gaz będzie zakładał do tego. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi