oZiX Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Jeszcze raz dzięki za życzenia :> :> :> :> Dzisiaj miałam koszmarny dzień, za Pabianicami był taka mgła że nie widać było ani drogi ani pobocza - pobiłam rekord 20km w godzinę + zaliczenie rowu. Wiele razy jechałam we mgle ,ale w takiej nigdy. Rów na szczęście z prędkością 10km/h, wytachałam auto i chyba nic mu nie jest szalejesz w urodziny )
mcm Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 Bryniowa bliźniaczka http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=122780632&__lp=14&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&maxPrice=17501&ambitCountry=DE&zipcode=64572&zipcodeRadius=100&climatisation=MANUAL_OR_AUTOMATIC_CLIMATISATION&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&daysAfterCreation=1&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=1996&lang=pl&pageNumber=12
poziek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Dzisiaj Tomaszust był na spocie w wawie...ale ten miły człowiek pięknie i zdrowo wyglądał a sympatia wręcz promieniowała od niego
oZiX Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Dzisiaj Tomaszust był na spocie w wawie...ale ten miły człowiek pięknie i zdrowo wyglądał a sympatia wręcz promieniowała od niego bo mnie zobaczył
mcm Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 Dzisiaj Tomaszust był na spocie w wawie...ale ten miły człowiek pięknie i zdrowo wyglądał a sympatia wręcz promieniowała od niego bo mnie zobaczył :polew: [br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 23:58_________________________________________________ Dzisiaj Tomaszust był na spocie w wawie...ale ten miły człowiek pięknie i zdrowo wyglądał a sympatia wręcz promieniowała od niego zmiękłeś ...
poziek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 zmiękłeś ... no miękkie nogi miałem :naughty:
mcm Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Wstawać, piękny dzień się zapowiada.
tomaszu Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzielny Poziowcu, jestem szczęśliwy, że miałem możliwość uściśnięcia Twojej dłoni.
poziek Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzielny Poziowcu, jestem szczęśliwy, że miałem możliwość uściśnięcia Twojej dłoni. i vice versa
mcm Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzielny Poziowcu, jestem szczęśliwy, że miałem możliwość uściśnięcia Twojej dłoni. i vice versa i znowu miłość na forum [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 11:02_________________________________________________teraz dla odmiany będziecie sobie słodzić
mcm Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzielny Poziowcu, jestem szczęśliwy, że miałem możliwość uściśnięcia Twojej dłoni. i vice versa i znowu miłość na forum [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 11:02_________________________________________________teraz dla odmiany będziecie sobie słodzić Ty to uwielbiasz jak sobie ludzie słodzą :gwizdanie: uwielbiam słodzenie Bryni i Bryni1
poziek Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Ja to całemu Radumiowi lubię słodzić
Rekomendowane odpowiedzi