tomaszu Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 We Franczezach jest wszystko możliwe Wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć. Ciężką nogę trochę mam, no ale mimo wszystko myślałem, że więcej na tym pojeżdżę. A w serwisie powiedzieli, że tarcze niby jeszcze mieszczą się w normie, ale niedługo się skończą i szkoda będzie później drugi raz klocki wymieniać. Już sam nie wiem czy dobrze zrobiłem, że zleciłem wymianę. A footy to... wieczorem.
kudalty66 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 znajomy sprzedaje, polecam !!! http://moto.allegro.pl/item833502746_bmw_e30_325i_m_technic_ii_bialy_kruk.html
MRoger Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Nice .... Na początku przyszłego roku będe miał odrestaurowanego moje pierwsze auto E30 318 is ... został już tylko lakier do położenia
Reggi Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć. Zawsze Tomaszu...zawsze
oZiX Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 na ostatniego spota w wawie przyjechała jakaś b5 ciemnawa na WRA./..
tomaszu Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 znajomy sprzedaje, polecam !!! http://moto.allegro.pl/item833502746_bmw_e30_325i_m_technic_ii_bialy_kruk.html No ciekawa, ale dyskwalifikują ją dwie rzeczy - cena i to, że to sedan. Nice .... Na początku przyszłego roku będe miał odrestaurowanego moje pierwsze auto E30 318 is ... został już tylko lakier do położenia To dawaj foty. _________________________________________________ Dzisiaj pstryknąłem zdjęcie komórką - takie cuś wczoraj przytaszkałem do domu. Auto ma swoje wady i kosmetyczne niedociągnięcia, ale ma też charakter.
Reggi Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 jaka motorownia? 320 Będziesz robił to na tor ?
Reggi Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 ale zawiecha z przodu to chyba ruina, co? tak jakoś te koła rozjechane są.... Może ma powiększony skręt
Gość jonny Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 ale zawiecha z przodu to chyba ruina, co? tak jakoś te koła rozjechane są.... Może ma powiększony skręt ch.j tam, ona i tak skręca tyłem
tomaszu Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 szpera jest? Nie Będziesz robił to na tor ? Z takim zamiarem kupiłem to auto, chociaż szkoda mi rezać takiego rarytaska. Dopóki i tak nie mam kasy na rezanie to się jeszcze zastanowię. ale zawiecha z przodu to chyba ruina, co? tak jakoś te koła rozjechane są.... Tak, zawieszenie jest do rezania.
Gość jonny Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 spox furak do zajeżdżenia...widzialem u znajomego machera w garazu motor 2.5 do tego jakby co
tomaszu Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 spox furak do zajeżdżenia...widzialem u znajomego machera w garazu motor 2.5 do tego jakby co Albo do zrobienia lalki, bo to też ma sens. Jeszcze nie podjąłem decyzji.
Gość jonny Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 spox furak do zajeżdżenia...widzialem u znajomego machera w garazu motor 2.5 do tego jakby co Albo do zrobienia lalki, bo to też ma sens. Jeszcze nie podjąłem decyzji. chyba mija się z celem zrobienie z niej lalki, chyba że będziesz sam to robił [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 22:23_________________________________________________Ale fakt, zrobic z niej igiełkę to byłby niezły rarytasik...kultowe auto, nie to co te nowe paździochy
Reggi Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 spox furak do zajeżdżenia...widzialem u znajomego machera w garazu motor 2.5 do tego jakby co Albo do zrobienia lalki, bo to też ma sens. Jeszcze nie podjąłem decyzji. Nie baw się w Boberka Wypierdaalaj środek, wstawiaj kubła i 4 punktowe szelki..rób zawieche ji śmigaj Szykujesz się tym do Drift czy Time Attack ?
oZiX Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 ;p Tomasuz a gdzie takie rarytasy mozna znaleźć?
Rekomendowane odpowiedzi