tomaszu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 to podjedź po mnie Pod warunkiem, że ktoś dowiezie Cie na dworzec.. Nie no, jeśli trzeba to PW i się jakoś dogadamy...
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 to podjedź po mnie Pod warunkiem, że ktoś dowiezie Cie na dworzec.. Nie no, jeśli trzeba to PW i się jakoś dogadamy... żartowałem, ja nie pije za często, więc tym razem dam sobie spokój
tomaszu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 żartowałem, ja nie pije za często, więc tym razem dam sobie spokój A ja walczę z alkoholizmem - piję więcej, żeby inni mieli mniej.
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 żartowałem, ja nie pije za często, więc tym razem dam sobie spokój A ja walczę z alkoholizmem - piję więcej, żeby inni mieli mniej. można i tak :> a ja zawsze byłem kierowcą i to mi pasowało
tomaszu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 a ja zawsze byłem kierowcą i to mi pasowało Hmm, to już wiemy kto po nas wszystkich przyjedzie. UWAGA! Adresy zamieszkania przesyłamy do mcm'a na PW.
tomaszu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Po mnie będzie miał po drodze mcm musi zrobić tak, żeby po wszystkich miał po drodze.
Suli Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Jak już robisz wiekszy objazd to zahacz też o Pragę
tomaszu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Jak już robisz wiekszy objazd to zahacz też o Pragę Spoko, dla mcm'a to przecież po drodze.
Gość Michał Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Jak już robisz wiekszy objazd to zahacz też o Pragę Spoko, dla mcm'a to przecież po drodze. Pamietaj tylko że to Twoim autem
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 ok jutro zapinam przyczepkę do audika i jadę zbierać klientów
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Siema Ostatnio mi się tu tak spodobało, że postanowiłem się z Wami przywitać :kox:
odzim Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 tez cos niecos woze w samochodzie a ze mam niedaleko na spota 5 min , to jak furka zostanie na parkingu pob billa to prawie jak pod domem :> :> :>
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Siema Ostatnio mi się tu tak spodobało, że postanowiłem się z Wami przywitać :kox: no siema
Gość Michał Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Siemasz Poziek, czy też zamawiasz sobie u Naszego kolegi podwózkę na spota?
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Siemasz Poziek, czy też zamawiasz sobie u Naszego kolegi podwózkę na spota? Poźkowi naszykuję SPECJALNE miejsce
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Siemasz Poziek, czy też zamawiasz sobie u Naszego kolegi podwózkę na spota? na pace zitroena ? widziałem jak Tomek jeździ w Ułęży więc nie wiem czy bym się odważył
Gość Michał Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Siemasz Poziek, czy też zamawiasz sobie u Naszego kolegi podwózkę na spota? na pace zitroena ? widziałem jak Tomek jeździ w Ułęży więc nie wiem czy bym się odważył Noo, kolega nam sie nic nie chwalił , ale spoko, driverem bedzie mcm00
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Siemasz Poziek, czy też zamawiasz sobie u Naszego kolegi podwózkę na spota? na pace zitroena ? widziałem jak Tomek jeździ w Ułęży więc nie wiem czy bym się odważył Noo, kolega nam sie nic nie chwalił , ale spoko, driverem bedzie mcm00 ja tez potrafię
tomaszu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Siema Ostatnio mi się tu tak spodobało, że postanowiłem się z Wami przywitać :kox: Siema, przywitać się możesz. Nawet posiedzieć też możesz tutaj, pod warunkiem, że z nikim się nie zetniesz.
Rekomendowane odpowiedzi