Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o kutwa ale mam biało na osiedlu buehehehe ludzie wyjechac z niego nie moga;/

ten tym lambo na pewno dziś nie pojeździ :polew:
Opublikowano

no nie ma go;p

może się do odśnieżania najął :decayed:
Opublikowano

może[;[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 13:54_________________________________________________bo jakoś jedyne chodniki w wawie po odśnieżane są pod moja uczelnią:D

Opublikowano

a BMW trzeba jutro na spota zajrzeć, Tomaszu wpadamy jutro RWD :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

pierwszy raz wasze redła dadzą radę zakręcić kołami bo ślisko :naughty:
Opublikowano

a BMW trzeba jutro na spota zajrzeć, Tomaszu wpadamy jutro RWD :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

byle reczny był dobry :kox: :kox: :kox:

mówisz ... :mysli::naughty::wink4:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 09:43_________________________________________________zobaczymy co dziś pokarzecie i wtedy ocenimy talenty ... :naughty:
Opublikowano

zobaczymy co dziś pokarzecie i wtedy ocenimy talenty ... :naughty:

ja mogę już ocenić bez patrzenia :kox:

Tomasz ma talent do jazdy :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Brynia to całkowite przeciwieństwo Tomasza :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tez tak myślę :decayed::naughty:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 10:29_________________________________________________ale zobaczymy wieczorkiem ... :wink4:

Opublikowano

Pozieczku jak bedziesz robił 70-80 tys rocznie to pogadamy :tongue4: :tongue4: :tongue4:

mnie wystarczy, że mi łydki nie trzęsą się jak galareta :kox: no i ja dosięgam do pedałów :naughty: :naughty: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

[br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 10:42_________________________________________________

tez tak myślę :decayed::naughty:

ale miłe zaskoczenie :naughty:

czasami widzę u ciebie takie przebłyski, że mogą być z ciebie ludzie....ale do tej pory po takim przebłysku przychodziła wialka, czarna :dziura::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

[br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 10:42_________________________________________________

tez tak myślę :decayed::naughty:

ale miłe zaskoczenie :naughty:

czasami widzę u ciebie takie przebłyski, że mogą być z ciebie ludzie....ale do tej pory po takim przebłysku przychodziła wialka, czarna :dziura::naughty: :naughty: :naughty:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 12:00_________________________________________________

Pozieczku jak bedziesz robił 70-80 tys rocznie to pogadamy :tongue4: :tongue4: :tongue4:

... no i ja dosięgam do pedałów :naughty: :naughty: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

z tymi pedałami to mówili, że ich dosiadasz, a nie dosięgasz ... :tongue4: :tongue4: :tongue4::polew: :polew: :polew:
Opublikowano

z tymi pedałami to mówili, że ich dosiadasz, a nie dosięgasz ... :tongue4: :tongue4: :tongue4::polew: :polew: :polew:

W Radumiu mówili ?? :naughty: :naughty: Więc wszystko jasne :kox::polew: :polew:

Opublikowano

W Radumiu mówili ?? :naughty: :naughty: Więc wszystko jasne :kox::polew: :polew:

nie tylko w Radumiu, cała Polska huczy od plotek ... :naughty: [br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 12:14_________________________________________________na Centrlanym w Wawie nawet cię monitoring wychwycił ... :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 12:15_________________________________________________no misiaki to jakieś RWD bedo dziś na spocie :naughty:
Opublikowano

jak nie pojade do Oniaka na imprezę to może zajrzę :cool1:

Zabierz czipsy :kox:

Opublikowano

no zaczęłaś ogarniać temat to pewnie do rana zbliżyłabyś się umiejętnościami do Tomka :wink4: