oZiX Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Kurde, coś we mnie mi podpowiada, że powinienem mieć jakąś dziewczynę. Ale nie wiem czy to podpowiada serce, czy może inna część ciała.. :gwizdanie: a może chłopca:D??Kto chce mi przetłumaczyć jedną strone na ang:D?
tomaszu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 a może chłopca:D?? [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 17:16_________________________________________________ Kto chce mi przetłumaczyć jedną strone na ang:D? Mogę dać Ani, ale to będzie kosztować.
mcm Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 ...czy może inna część ciała.. :gwizdanie: jak prawa ręka boli to już najwyższy czas :polew:
tomaszu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jak prawa ręka boli to już najwyższy czas :polew: Tylko że nie wiem czy mam iść na dyskotekę czy do biblioteki..
wuju Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 to zależy jak szybko chcesz wyleczyć rękę
tomaszu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 O kuffa, właśnie dzwonił do mnie kumpel, że dostał kosza po drugiej randce.. Bieeeedny.. Kurna, telewizor mi się zepsuł.
mcm Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 no to wyobraźnia i ręczny :polew: :polew: :polew: :polew:
mcm Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 coś dla jariko http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=874682995
tomaszu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 coś dla jariko http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=874682995 O kurde, 535, ładna zdzira.
Kaśka Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Tomaszu to poszukaj sobie jakiejś fajnej blondyneczki i zabierz ja na letni zlot
tomaszu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Tomaszu to poszukaj sobie jakiejś fajnej blondyneczki i zabierz ja na letni zlot A myślisz, że dlaczego jestem załamany - bo powiedziałaś, że nie jedziesz do Bukowiny, a do letniego zlotu to jeszcze daleko.. :>
kudalty66 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kurde, coś we mnie mi podpowiada, że powinienem mieć jakąś dziewczynę. Ale nie wiem czy to podpowiada serce, czy może inna część ciała.. :gwizdanie: a może chłopca:D??Kto chce mi przetłumaczyć jedną strone na ang:D? siemka ja ci moge przetłumaczyc, pisz PW jak bedziesz chciał, pozdro
oZiX Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kurde, coś we mnie mi podpowiada, że powinienem mieć jakąś dziewczynę. Ale nie wiem czy to podpowiada serce, czy może inna część ciała.. :gwizdanie: a może chłopca:D??Kto chce mi przetłumaczyć jedną strone na ang:D? siemka ja ci moge przetłumaczyc, pisz PW jak bedziesz chciał, pozdro a dzieki juz sobie napisalem;)
wuju Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Michał wyślij mi to zdjęcie co masz w awatarze i jak masz to jeszcze jakieś zobaczę sobie jak ta gleba jest niska [email protected]
tomaszu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Podrywacz, jak tam? Który podryw masz na myśli, bo nie wiem do kogo to napisałeś? Pamiętasz Karolinę w makdonaldzie??
wuju Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 okiej jak będzie dało rade na niej jeździć zeby nic nie tarły 19 to będę ja raczej łykał.. jak by ktoś chciał to będę miał relingi do sprzedania, czarne juz w drodze a i jeszcze jedno robimy ta grupowa ściemę szyb? miała być ale temat zaginął
Kaśka Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Tomaszu to poszukaj sobie jakiejś fajnej blondyneczki i zabierz ja na letni zlot A myślisz, że dlaczego jestem załamany - bo powiedziałaś, że nie jedziesz do Bukowiny, a do letniego zlotu to jeszcze daleko.. :> I co skończyłoby się jak w Pile i do końca życia chłopaki z RFSu nie daliby ci spokoju
mcm Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Tomaszu to poszukaj sobie jakiejś fajnej blondyneczki i zabierz ja na letni zlot A myślisz, że dlaczego jestem załamany - bo powiedziałaś, że nie jedziesz do Bukowiny, a do letniego zlotu to jeszcze daleko.. :> I co skończyłoby się jak w Pile i do końca życia chłopaki z RFSu nie daliby ci spokoju :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi