tomaszu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 I co skończyłoby się jak w Pile i do końca życia chłopaki z RFSu nie daliby ci spokoju Ale to nie mnie chłopaki nie dają spokoju tylko Michałowi..
Kaśka Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 I co skończyłoby się jak w Pile i do końca życia chłopaki z RFSu nie daliby ci spokoju Ale to nie mnie chłopaki nie dają spokoju tylko Michałowi.. Publicznie zostańmy przy tej wersji
mcm Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 a przy wersji niepublicznej :polew: :polew:
Kaśka Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 a przy wersji niepublicznej :polew: :polew: Miałeś okazje sam widzieć
oZiX Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 taki Casanova ... :> Casanova to przy nim pupa aj[; A was pozdrawia[;
tomaszu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Tomaszu dawaj na lodowisko, ile tam samotnych panien to szok :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Byłam dzisiaj na łyżwach o 17, nie było tłoku, dało się pojeździć tylko ja się nie najeździłam za bardzo, bo ogarniałam naukę 3-latka który był pierwszy raz idzie ktos jutro ok 17-stej? Kurna, cza było dzwonić. Jutro nie mogę, ale każdy inny dzień wieczorem mi pasuje.
bartek1351 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 co piatek sa spoty ?? gdzie dokladnie ??
tomaszu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 co piatek sa spoty ?? gdzie dokladnie ?? Przy Fregacie
oZiX Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 co piatek sa spoty ?? gdzie dokladnie ?? czasami i częściej w święta to codziennie :polew: :polew:
wuju Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 qrw@... popijałem sobie energy diversa oglądając powrót króla i spać nie mogę
tomaszu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 wuju, no to teraz będziesz spał do 11.00, czyli Twój zegar biologiczny wróci do normy. : D
wuju Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 po 5 jeszcze siedziałem na kompie no właśnie dziś nie mogę spać do 11 ;(
Rekomendowane odpowiedzi