tomaszu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Mam smutną wiadomość - Jarek jechał z ojcem i mieli wypadek, ktoś wpadł w poślizg i w nich wjechał. Jarkowi operowali kolano w Kozienicach, a jego ojca podobno w stanie ciężkim dowieźli do Radomia. Masakra. Jak będziemy wracać z Lublina to przez Kozienice..
mokom69 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Mam smutną wiadomość - Jarek jechał z ojcem i mieli wypadek, ktoś wpadł w poślizg i w nich wjechał. Jarkowi operowali kolano w Kozienicach, a jego ojca podobno w stanie ciężkim dowieźli do Radomia. Masakra. Jak będziemy wracać z Lublina to przez Kozienice.. oby wszystko się dobrze zakończyło
mcm Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Mam smutną wiadomość - Jarek jechał z ojcem i mieli wypadek, ktoś wpadł w poślizg i w nich wjechał. Jarkowi operowali kolano w Kozienicach, a jego ojca podobno w stanie ciężkim dowieźli do Radomia. Masakra. k**wa przejebane
odzim Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 trzeba będzie go odwiedzić , ku..a dużo porąbańców jeździ i nie wie co to są prawa fizyki [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 11:10_________________________________________________mój kumpel wrócil wczoraj z bukowiny i mówił ze snieg to lezy dopiero od krakowa w dół czyli strone kielc i radomia
odzim Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 no nie ale chodziło o to ze w radomiu jest wiecej tam biało jest ale nie ma rewelacji
odzim Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ale się wczoraj najebałem ... czym sie zatrułeś
mcm Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie wiem ... ale było grubo :gwizdanie:
odzim Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 zobaczcie zdjecia z "bezpiecznej ósemki" http://motoryzacja.interia.pl/news/tragedia-na-bezpiecznej-osemce,1429841,1612
oZiX Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 majki miejsca beda dziś ostatni dzień płacenia chyba że ktoś przedłużył jak ja;) wiec troche ludzi odpadnie;)) Możemy go w piątek odwiedzić ja po egzaminie w piątek na weekend zjade
tomaszu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 W piatek to już mnie nie ma, lecę w góry. Na tygodniu trzeba go odwiedzić z jakąś ćwiartka jak trochę wydobrzeje Rano z nim rozmawiałem, mówił, żeby przyjechać z ćwiartką.. Za jakieś 3 godz będę u niego.
mcm Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 No to jak bedą to mogę się wpisac... zapisz się zapisz ...
wuju Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Rano z nim rozmawiałem, mówił, żeby przyjechać z ćwiartką.. Za jakieś 3 godz będę u niego. daj znać podjadę z Tobą jak będę w Kozienicach
odzim Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 za to dzisiaj napitala na maxa- aż ciżko jeździć bo tak sypie no to ok ubijarki wjada to bedzies miala po czym smigac - jak tam kregosłup Bryniu ?
tomaszu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Byłem u Jarka. Ogólnie dobrze, tzn. miał operowane kolano i teraz jest usztywniony. Biedny chłopaczyna wkurza się, bo nie może zapalić.. W szpitalu spędzi 5 tygodni. Gorzej z jego ojcem - ma pękniętą czaszkę itp.. Przykra sprawa. Jakby ktoś chciał to możemy się wybrać do niego jakoś na tygodniu. Ja pewnie też jutro pojadę.
wuju Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ja pewnie też jutro pojadę. daj znać podjadę z tobą
oZiX Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Byłem u Jarka. Ogólnie dobrze, tzn. miał operowane kolano i teraz jest usztywniony. Biedny chłopaczyna wkurza się, bo nie może zapalić.. W szpitalu spędzi 5 tygodni. Gorzej z jego ojcem - ma pękniętą czaszkę itp.. Przykra sprawa. Jakby ktoś chciał to możemy się wybrać do niego jakoś na tygodniu. Ja pewnie też jutro pojadę. i cały czas w Kozienicach będzie czy do rmai go wezmą??
Rekomendowane odpowiedzi