Italiano Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Tu też macie rację, na pewno zastrzyki są lepsze niż tabletki. I czy te zastrzyki co bierzesz to one są z powietrzem? To tak z czystej ciekawości.
Gość Adrian Matracki Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Dzięki odzim. Czy zastrzyki mają powietrze ? Hym ciężkie pytania zadajesz nie wiem na pudełku nic takiego nie pisze zastrzyki to Fragmin. Kto z klubu ma niebieskiego avanta B6 z klubową naklejką na klapie bagażnika ?
Gość Adrian Matracki Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dziś pod moim oknem stał naklejka rzuciła mi się w oczy
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dziś pod moim oknem stał naklejka rzuciła mi się w oczy A gdzie masz okno..?
Gość Michał Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dziś pod moim oknem stał naklejka rzuciła mi się w oczy A gdzie masz okno..? Na świat
Gość Adrian Matracki Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 No dobra przyznaje się z nadmiaru czasu filuje przez okno i spisuje nr. samochodów parkujących na trawie. :kox: :kox: Moje okno ostatnio było na Michałowie (Piastowska)...
oZiX Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 No dobra przyznaje się z nadmiaru czasu filuje przez okno i spisuje nr. samochodów parkujących na trawie. :kox: :kox: Moje okno ostatnio było na Michałowie (Piastowska)... ciekawe gdzie będzie jutro
mokom69 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 a ja jak patrze przez swoje widzę ścieżkę biegnącą do lasu :decayed: a pozostali co widzą?? :>
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Ja jak wyglądam przez okno to widzę żywopłot.
oZiX Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 ja z okna w Radomiu widzę dzieci;)) :hi: a na swojej wiosce pod warszawa pole kapusty[[[;
oZiX Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 ja widzę komin kotłowni Rolmleczu :sick3: straszny widok i już nie Rolmleczu, tylko Mlekpolu ;( Ja widzę ulicę, przeystanek, sklep typu PSS i Dom Kombatanta Ale jeszcze 3 miesiące i będę widzieć lasy, drogę, pola i.........dom teściów no to zabrzmiało jak zaproszenie na parapetówkę) Osobiście gratuluje decyzji budowy koło teściów;) z Jednej strony fajna opcja ale ja bym się chyba na to nie zdecydował) Bryniu a jak tam sytuacja w Mlekpolu? też was "kryzys" zastał?!
mcm Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 ja widzę komin kotłowni Rolmleczu :sick3: straszny widok i już nie Rolmleczu, tylko Mlekpolu ;( Ja widzę ulicę, przeystanek, sklep typu PSS i Dom Kombatanta Ale jeszcze 3 miesiące i będę widzieć lasy, drogę, pola i.........dom teściów dom teściów ... tego nie chciałbym widzieć, dlatego wolę komin Mlekpolu :>
Italiano Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 STO LAT TOMEK :banan2: :drunk: :drinks: :beach: Bry
mcm Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 Faktycznie, Najlepszego dla Wszystkich Tomków, którzy mają dzisiaj imieninyPS. W piatek wypijemy herbatę na spocie Tomek stawia imieninową :>
Gość Adrian Matracki Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Pijcie zdrowie mojej nogi bo to prawa ta od pedała gazu Świruje Najlepszego Tomaszu
mcm Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 Nauczycielka oznajmia na początku lekcji: - A dzisiaj porozmawiamy o tym, skąd biorą się dzieci... Na to Jasiu znudzonym głosem: - A ci co już dymali mogą wyjść na fajkę ??
mokom69 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 ciekawe widoki macie hehe Tomaszust masz kozacko tylko gniazdka brakuje:) a no i najlepszego Tomaszom
tomaszu Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Tomek stawia imieninową :> No mnie się upiekło, bo imieniny mam 29 grudnia.
Rekomendowane odpowiedzi