tomaszu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ooo Kudłaty mógłby sięz wujem zmierzyc, w końcu ma pare kucorów i najwazniejsze- Q o którym się niedawno dowiedział Wujo nie ma startu, buuuu. Nawet nełony nie pomogą.
wuju Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 to kiedy :?: jak będzie dobra przyczepność ooo Kudłaty mógłby sięz wujem zmierzyc, w końcu ma pare kucorów i najwazniejsze- Q o którym się niedawno dowiedział Wujo nie ma startu, buuuu. Nawet nełony nie pomogą. jak nie pomogą? sprzedawca mówił ze dają 20 km
wuju Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Wpadła mi w..... ucho ta piosenka...... :slina: mi w oko
tomaszu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 za***ista jest ta piosenka. Wpada w ucho i w oko. Jak jadę samochodem to tylko czekam aż to puszczą.
tomaszu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Słuchajta, kto jedzie jutro do Jarka w ramach spota?
mokom69 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Tomaszu jak uda mi się do tego czasu wrócic z Lublina to ja jadę
tomaszu Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Do Jarka możemy wyjechać ok 20.00. Odwiedziny są do 22.00.
tomaszu Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 stalówki na zimę To akurat mu się udało.
mcm Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 pochlało się czy L4 się szykuje ... :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Kto będzie dziś na spocie i kto jedzie do Jarka? Myślę, że możnaby wyjechać ok. 20:00.
GILI Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam Nie chciał bym przeszkadzać,ale mam pytanie do ludzi z regionu, a najlepiej z Kraśnika. Do wykończenia elewacji mojego domu chcę użyć cegły z cegielni znajdującej się w tym mieście, wiadomo,że najlepiej wybrać tę, która ma najlepsze noty na targach budowlanych itd. Jasne,że to jest bardzo ważne jednak z racji,że inwestycja jest dość spora chciałbym poznać opinie miejscowych, która fabryka cegły ma najlepszą opinię w regionie. Z góry dziękuję i pozdrawiam Mam na myśli coś takiego, tradycyjnego
Rekomendowane odpowiedzi