Gość Adrian Matracki Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Nie ciesz się za wcześnie za rok przyniesiesz dwie Jest na forum ktoś kto ma ten felunek w swojej B5 ? http://www.allegro.pl/item565452807_orginalne_felgi_do_audi.html
Gość Adrian Matracki Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Problem w tym że byłem już zdecydowany na te które wam wcześniej pokazywałem ale że mam za dużo czasu to przeglądam Allegro i sam nie wiem czego chcę wczoraj kompletny rozrząd kupiłem i dopóki nie jeżdżę samochodem to brat do mechanika zaprowadzi to wymienią . Dla ozixa znalazłem tanie felgi takie jak chciał ( tylko dekielki musiał by nowe kupić bo są seata) http://www.allegro.pl/item567083370_super_felgi_18_5x112_seat_vw_audi_skoda_5x100.html
mokom69 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 wiesz co Adrian jak dobrze kojarze to chyba w Skaryszewie jeżdzi A 4 na takiej feldze bądz bardzo podobnej. Powiem Ci że nawet żle nie wygląda:)
tomaszu Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 A jaki kolor tej ze Skaryszewa? Może granat? Kto przyjeżdża w piątek?
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Jak mnie jakaś karetka podrzuci też wpadnę byle na czerwonym nie przejeżdżała.
tomaszu Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Jak mnie jakaś karetka podrzuci też wpadnę byle na czerwonym nie przejeżdżała. Mogę po Ciebie podjechać.. Co prawda bez kogutów, ale za to na czerwonym nie jeżdżę.
tomaszu Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 jak zaprosicie to i ja :gwizdanie: Hmm, jak mam to rozumieć? Ja Cie nie będę zapraszać, Ty po prostu masz przyjechać i kropka!
tomaszu Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Albo kropek :polew: Tak jest, niech sie chłopak boi.
oZiX Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Albo kropek :polew: Tak jest, niech sie chłopak boi. ciekawe kogo;P
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Albo kropek :polew: To może być tylko wielokropek :polew:
tomaszu Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 ciekawe kogo;P Ozix, no nie mów, że się mnie nie boisz? Przecież widzę, że jakiś spięty jesteś.
oZiX Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 ciekawe kogo;P Ozix, no nie mów, że się mnie nie boisz? Przecież widzę, że jakiś spięty jesteś. bo potrzeba mi czułości!!:>
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 oZiX czułości stoją na E7 Nie ma co się spinać jutro piątek jest... A jak piątek to weekend a jak weekend to % a jak % to kac i tak dalej do poniedziałku Co weekend powtórka z rozrywki
tomaszu Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 oZiX czułości stoją na E7 :polew: Ozix, jeśli mówisz poważnie to znam ten ból... A jak mówisz to z przekory to Adrian Ci już powiedział gdzie czułości stoją..
Rekomendowane odpowiedzi