Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry

Mam do was pytanie co sądzicie o przebiegu 390tyś km w bemce z 2001roku?? silnik diesel. serwis do końca itd

to bardzo dużo na silnik i części czy da rade jeszze na nim trochę przekręcić??

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak serwis aso to brac jak nie to nie brać [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 19:19_________________________________________________oczywiscie zalezy gdzie zrobione i po czym te 390 tys

Opublikowano

serwis aso kupił ją 4 letnią jak miała 260tyś z niemiec i dorobił resztę już w Pl [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 19:28_________________________________________________mówi że głównie jeżdził Poznań - Wrocław bo tu i tu działa jego firma itd

Opublikowano

nie bral bym jak po polsce zrobione od 260 tys

Opublikowano

też odradzam we Wrocławiu są koszmarne drogi a 130kkm po takich drogach może wykończyć samochód a co dopiero jak juz ma 390k przelotu :gwizdanie:

Opublikowano

daj sobie spokój, szukaj dalej

Opublikowano

Taaa, szukaj dalej diesla z przebiegiem 200.000 km, który w rzeczywistości ma cofnięty licznik o 150.000 km... :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Taaa, szukaj dalej diesla z przebiegiem 200.000 km, który w rzeczywistości ma cofnięty licznik o 150.000 km... :gwizdanie: :decayed:

350 to i tak mniej niż 390 :decayed:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 19:53_________________________________________________tomaszu pacz :slina:

j**ana :evil:

332ce739.jpg

Opublikowano

Osz w mordę, to ta szwagrowa?? :drool:

Opublikowano

mokom się załapał na zlot, jakby majki był też by się załapał :)

Opublikowano

Osz w mordę, to ta szwagrowa?? :drool:

no :slina:

przez nich mam tak namieszane w głowie :wallbash:

sfagier na ten rok będzie dłubał to 2.7 na sporą moc, jeździłem dziś jego e36 turingiem z short shifterem fajna sprawa :naughty:

brat do e36 wstawia 3.0 i chyba dmuchawkę

a kumpel wstawił do e30 carbrio 2.8 z krótkim mostem podobno nieziemsko za***rdala v-max 160 :evil

trzeba będzie sprzedać audi chyba :gwizdanie:

Opublikowano

mokom się załapał na zlot, jakby majki był też by się załapał :)

no ale może nie może :mysli:

Opublikowano

jak nie może to nie może :)[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:49_________________________________________________może ty możesz odzim :naughty:

Opublikowano

Haha, może najpierw dokończ przyklejanie tych plastików. :decayed:

Opublikowano

Haha, może najpierw dokończ przyklejanie tych plastików. :decayed:

no no.. więcej wezmę :naughty:

Opublikowano

Może ktoś się dołączy?? :)

http://www.a4-klub.pl/smf/all_ulez_zimowa_szkola_jazdy_iii_27022010_sobota-t117792.0.html;msg1403105#new[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 13:43_________________________________________________Zdjęcie trochę rozmazane, ale tak się prezentowała moja niunia zaraz po zakupie, podczas pierwszego "rezania". :)

Enyt0.jpg

Rezanie polegało na ustawianiu świateł :D i poprawianiu kilku pierdółek. :decayed:

Opublikowano

Paczta na to :D

i na to :D

Opublikowano

Może ktoś się dołączy?? :)

http://www.a4-klub.pl/smf/all_ulez_zimowa_szkola_jazdy_iii_27022010_sobota-t117792.0.html;msg1403105#new[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 13:43_________________________________________________Zdjęcie trochę rozmazane, ale tak się prezentowała moja niunia zaraz po zakupie, podczas pierwszego "rezania". :)

Enyt0.jpg

Rezanie polegało na ustawianiu świateł :D i poprawianiu kilku pierdółek. :decayed:

siemaneczko, haha, teraz to widze Tomaszu co miałes na mysli zapraszam do garażu, trzebabyło od razu mówic że masz hangar :>

pozdro, nastapnym razem przyjade polatać :evil:[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 21:32_________________________________________________kurde, jak wreszcie przysiadłem do kompa to tu cisza, szkoda :P:cool1: