Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomaszust ta ze Skaryszewa to ta granatowa zgadza się:) mnie niestety nie będzie jutro znów Lublin :(:( już mi wstyd takie zaległości

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomaszust ta ze Skaryszewa to ta granatowa zgadza się:)

To chyba znam właściciela. Ma też białe lampy z tyłu, co niestety mi się nie podoba.. :sick3: A pod maską drzemie 1.6. :naughty:

Opublikowano

heh Pany na E7 to już dawno nikt nie stoi!! Tomaszust niestety mówię prawdę więc jutro przyjadę i Cie przytulę!:D:przebiegly:

Opublikowano

heh Pany na E7 to już dawno nikt nie stoi!! Tomaszust niestety mówię prawdę więc jutro przyjadę i Cie przytulę!:D:przebiegly:

muszę to zobaczyć :>

Opublikowano

muszę to zobaczyć :>

lepiej tego nie oglądać ...

Opublikowano

Yyy.., słuchajcie, jeszcze nie wiem, czy będę mógł wieczorem podjechać... :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

YYY..., u mnie też się z rana popiep......o, ale... postaram się mocno :wink4:

Opublikowano

Chyba że ktoś będzie trzymał Ozixa, to wtedy zaryzykuję i przyjadę. :decayed:

Opublikowano

:polew:

Opublikowano

:polew:

bu nie to nie!! to ja nie przyjadę~!!!

Opublikowano

Ozix, przyjedź, bo ja teraz naprawdę nie wiem czy będę. Wyskoczył mi wyjazd do Stolicy, a wiadomo jak to później wygląda powrót w piątki... :sick3: Mam nadzieję, że tylko się spóźnię. :)

Opublikowano

Ozix, przyjedź, bo ja teraz naprawdę nie wiem czy będę. Wyskoczył mi wyjazd do Stolicy, a wiadomo jak to później wygląda powrót w piątki... :sick3: Mam nadzieję, że tylko się spóźnię. :)

ja wcczoraj wyjechalem z wawy o 18 z bemowa jechalem przez ursus reguły do janek i w sumie do radomia jechalem godzinę czydzieści pięć

Opublikowano

Tomek, nowym furakiem to chyba pogonisz :wink4:

Opublikowano

Brynia

Pozdrawiam. Cóż to było za spotkanie w M1 :hi:

oj chłopaki, chłopaki :wink4:

Tomaszust a gdzieś Ty widział ,,czułości" na E7, trasa na Ostrowiec Św to jest prawdziwe zagłębie :polew: :polew: :polew:

Szczególnie lasek w okolicy Skaryszewa :polew:

Opublikowano

dziś mogę się spóźnić ...

Opublikowano

Tomaszust a gdzieś Ty widział ,,czułości" na E7, trasa na Ostrowiec Św to jest prawdziwe zagłębie :polew: :polew: :polew:

No to przecież nie ja te czułości widziałem.. Chociaż wiem, że na E7 w okolicach Kosowa to lubią stać. Na Budkach Skaryszewskich to oczywiście zatrzęsienie. :decayed:

Ozix, już mnie nie lubisz? :confused4: Berlingo już dotarte, :evil: ale podgonić się nie dało. Do Tarczyna był korek gigant, dobrze, że objechałem bokami. Później już jakoś szło, ale nie dotarłem na spota bo musiałem jeszcze szybko na Ustronie podjechać. Obiecuję poprawę za tydzień. :wink4:

Opublikowano

zmarzli my troche dziś ...

Opublikowano

A była herbatka? :>