tomaszu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Oziu, jak ja cie dawno nie widziałem. Co tam u Asi? do wzięcia chcesz;P? Oziu, kiedy będziesz w Radomiu? Chyba musimy pogadać..
oZiX Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Oziu, jak ja cie dawno nie widziałem. Co tam u Asi? do wzięcia chcesz;P? Oziu, kiedy będziesz w Radomiu? Chyba musimy pogadać.. możliwe że w przyszłym tygodniu;)
wuju Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 pogadamy jak założę :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 18:27_________________________________________________jeszcze będziesz chciał odkupić masz tylko jedną , a własciwie dwie rzeczy w Twoim padle które mógłbym od Ciebie odkupić flaszkę w bagażniku.. a 2?
wuju Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 ostatnio to ciebie nie było woziłem poszła w sobotę do śniadania trzeba będzie uzupełnić braki
wuju Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 ostatnio to ciebie nie było a Ty byłeś? ktoś to może potwierdzić? jak nie jak tak no ze 3 by sie znalazło
wuju Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 no ze 3 by sie znalazło tia, pewnie jak zwykle byłes ale nikogo nie było
odzim Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 ta włozyłem wahacz mcpersona z zwrotnica i półoske(notabene za wszystko dałem 250 pln z przesylka :> :> :>)zeby jezdzil teraz czekam na blacharza , a te hujki w wydziale komunikacji znowu chca badan technicznych od aut ktore maja wazny tuv ,twierdza ze obejmuje to tylko fury do pieciu lat bo u nas pozniej trzeba co roku robic a tam co dwa , ale zazadam od nich odmowy rejestracji na pismie i podanie powodu i zloże do prezydenta o zwrot kosztow badania technicznego a to nie pomorze wiadomo to wtedy sąd polobowny itd .... zrobie cos dla ludzkosci i oddadza ta kase krwiopijcy , oczywiscie zrobie sobie badania zeby fure zrejestrować
oZiX Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 bry wieczór, nie spać Oziu, fajnie było poznać Grażynkę :> :> :> :> przesympatyczna osoba :> :> :> no to już 3-cia z forum jesteś co ją zna;P
mcm Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 znałem kiedyś jedną Grażynę miała niezłe
mcm Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 gdzieś się zapodziała, bo to było dawno
oZiX Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 no to już 3-cia z forum jesteś co ją zna tę Grazynkę? :> :> no tę;P
mcm Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Bry :> :> :> piatek dzisiaj :> :> :> się cieszysz, a na spocie jak zwykle cię nie będzie
mcm Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 się cieszysz, a na spocie jak zwykle cię nie będzie ale moze wuju bedzie ...w końcu :polew: [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 09:25_________________________________________________ Bry :> :> :> piatek dzisiaj :> :> :> się cieszysz, a na spocie jak zwykle cię nie będzie no dzisiaj raczej nie dam rady, mam imieniny teściowej ty co tydzień masz jakieś imieniny i to w piątki :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi