mcm Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 o co kaman nie klikasz to nie wiesz:D uświadom mnie
Korzeń Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 o co kaman nie klikasz to nie wiesz:D uświadom mnie Brynia wygrała breloczek Audi Tak wogole to Czytam te Wasze smyrania i aż się głodny zrobiłem :gwizdanie:
wuju Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 liczysz na to że wujo przyjedzie przyjedzie....mam nadzieję liczysz że przyjadę swoim autem? z przyjazdem to nie ma problemu nie wiem tylko co zrobić z powrotem do domu bo mój szofer z 1 spotu będzie niedostępny a co do tańczenia to mogę użyczyć podestu tylko może być kapkę pochylony jak zdążę graty przymierzyć
tomaszu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 WITAM SERDECZNIE CAŁĄ EKIPĘ. WIOSNA WIOSNA WIOSNA, WEEKEND INTENSYWNY. SKUTKI UBOCZNE SĄ TAKIE, ŻE CHYBA SIĘ ROZCHOROWAŁEM, ALE PRZYNAJMNIEJ MAM PRETEKST, ŻEBY SOBIE POLEŻEĆ W WYRKU. : D
mcm Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 patrzcie na tomaszka jaki zadowolony pewnie coś tarmosił cały łykend
mcm Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 z gołą d*pą latał aż zachorował :polew:
tomaszu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Wiosenny weekend to prawdziwy powód do radości. :>
oZiX Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Wiosenny weekend to prawdziwy powód do radości. :> :polew: mcm miałes racje, kolega coś ,,ciachnął" od razu widać :polew: łikend ciachania:P ciach ciach;P
tomaszu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 majki, jakbyś zobaczył co robiłem w weekend to byłbyś ze mnie dumny. Jak chcesz to się podzielę - w sumie to mam czym.. To co, impreza na najbliższym spocie??
mcm Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 to widzę, że 2 minimum obracałeś tomaszku
Jariko Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 to widzę, że 2 minimum obracałeś tomaszku BRy Marcin jakie 2 :polew: pewnie swoja be em ke ujeżdżał z otwartym oknem i go zawialo :polew:
tomaszu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 BRy Marcin jakie 2 :polew: pewnie swoja be em ke ujeżdżał z otwartym oknem i go zawialo :polew: :polew: Jarek, wydało się.
tomaszu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Jariko, jak żyjesz? Rozchorowałem się i też siedzę w domu. Nie wiem czy w takiej sytuacji przyjeżdżać jutro do ciebie.
Rekomendowane odpowiedzi