mokom69 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 powitać na początek się określam i mnie nie będzie od piątku w Lublinie urzęduję... wuju ładnie teraz wygląda autko nagrajcie filmik z potańcówki pewnej Pani Ani :naughty: :naughty: pozdrawiam wszystkich
wuju Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 woow, niezła ta calibra Wujo chyba tuningował auto u tego samego tunera. stary.. takie kolejki u niego są ze jedynie przesłał mi plan co mam zmieniać żeby upodobnić a4 do calibry powitać wuju ładnie teraz wygląda autko ładne to ono dopiero będzie wyglądać za jakiś czas, ale juz jest nieźle
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Oziu, czy ty chcesz nam powiedzieć, że zostaniesz ojcem :?:
mcm Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 może próbuje nas delikatnie przygotować :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Oziu, czy ty chcesz nam powiedzieć, że zostaniesz ojcem :?: dokładnie
wuju Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Bry ta wiosna jest wykańczająca :lazy: :lazy: dobrze mówisz
oZiX Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 zebym tylko w zla godzine tego nie powiedzial;D ok jade do roboty;>
mcm Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 robią gdzieś w radumiu fury na glanc zewnątrz i wewnątrz :?:
mcm Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 a szanujące się myjnie to gdzie oprócz tej na błękitnej [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 12:23_________________________________________________ robią gdzieś w radumiu fury na glanc zewnątrz i wewnątrz :?: podjedź do mnie do garażu dostaniesz odkurzacz, ściereczkę i nowoą myjkę ciśnieniową - kupiłam dzisiaj - i będzie gratis skorzystam w sobotę
mcm Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 ja to najlepiej jak się wezmę i sam opierdolę, myjka jest, kosmetyków cała skrzynia, z pińć rodzajów szczotek, poczekam tylko na cieplejsze dni :gwizdanie:
mcm Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 uuuu cienka, lepiej było doinwestowac i karchera zapodać [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 12:41_________________________________________________ale zobaczymy co potrafi
mcm Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 no może i racja ale raz wydane sie zwracają
mcm Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 :polew: [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 13:09_________________________________________________majki
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ostatnio byłem na myjni u Ryby, tj. na Wierzbickiej, koło diagnostyki na Satalu. Chłopaki naprawdę się przykładają - nie zostawiają smug na szybach, dobrze suszą chodniczki itp. Jedyny minus to taki, że zamiast mleczka używają plaka, ale za to zapytali czy chcę z połyskiem czy mat i mogłem też sobie wybrać zapach. Poza tym jest poczekalnia z podglądem na stanowisko gdzie myją i darmowa kawa lub herbata. Za Berlingo zapłaciłem 55 zł. Polecam. :th: Kiedyś jeździłem do Stacha, tam gdzie Michał mówi, ale u niego to trzeba się wcześniej umawiać, bo przez to że ma najtaniej to są też duże kolejki.
Rekomendowane odpowiedzi