mcm Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 A dobrze ale jak tak dalej będę łaził to będę musiał sobie sprawić nowy gips Spoko Adrian, na spocie robimy zrzutkę na nowy, wpadaj w piątek na herbatkę Brynia co znaczy ta skodzina w avatarku Do piątku cały tydzień zobaczymy pewnie nowa służbowa
mcm Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Opublikowano 10 Marca 2009 Spoko, jeszcze nic Na razie - jak w podpisie- Skoda moje marzenie , marzenie :?:
tomaszu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Bryniu, to jakaś prowokacja? Adrian, kiedy wstawisz zdjęcia ze spota?
Gość Adrian Matracki Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Wstawiałem już link... http://www.motoclubradom.info/spot.rar W szpitalu widziałem naszego kolegę rehabilitanta...
mcm Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Opublikowano 11 Marca 2009 Adrian, kiedy wstawisz zdjęcia ze spota? www.motoclubradom.info/spot.rar Tu można pobrać zdjęcia mam nadzieje że nie będzie problemów tutaj są :>
odzim Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 W szpitalu widziałem naszego kolegę rehabilitanta wlasnie jak wchodzilem to widzialem twoja fure pod samym szpitalem zaparkowana, no ale ciebie nie widzialem
Gość Adrian Matracki Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 W szpitalu widziałem naszego kolegę rehabilitanta wlasnie jak wchodzilem to widzialem twoja fure pod samym szpitalem zaparkowana, no ale ciebie nie widzialem Bo złe patrzyłeś siedziałem za pasażera
odzim Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Na razie latam na zabiegi do Salute, jak odbiorę RTG to pomyślimy co dalej hehehe bo wlasnie tam cie widzialem, ale nie bylem pewny ze to ty , bo tam tez pracuje :> , ale tylko do poludnia ,chyba wczoraj Cie widzialem, ale pomyslalem ze chyba mi sie przewidzialo, a w szpitalu rtg szybko sie robi praktycznie bez czekania
Gość Adrian Matracki Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Byłem dziś na prześwietleniu Co za dużo to nie zdrowo...
tomaszu Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Słuchajcie, ja też ostatnio po szpitalach jeżdżę. We wtorek byłem u neurologa, teraz mam skierowanie do endokrynologa (od tarczycy, bo przypadkowo wyszło, że mam jakiś guzek). I już się wkurzam, bo cały czas coś nowego wychodzi i cały czas pobierają krew, robią prześwietlenia i kierują do różnych poradni. A zaczęło się to w listopadzie jak zaczęło mi się kręcić w głowie i pojechałem na pogotowie... To kiedy robimy spota w szpitalu? Ja mogę się dopasować.
mcm Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 Słuchajcie, ja też ostatnio po szpitalach jeżdżę. We wtorek byłem u neurologa, teraz mam skierowanie do endokrynologa (od tarczycy, bo przypadkowo wyszło, że mam jakiś guzek). I już się wkurzam, bo cały czas coś nowego wychodzi i cały czas pobierają krew, robią prześwietlenia i kierują do różnych poradni. A zaczęło się to w listopadzie jak zaczęło mi się kręcić w głowie i pojechałem na pogotowie... To kiedy robimy spota w szpitalu? Ja mogę się dopasować. ojojojojoj... , żeby na się cała radomska ekipa nie posypała
tomaszu Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 ojojojojoj... , żeby na się cała radomska ekipa nie posypała Spokojnie, złego licho nie bierze.
Nosfer Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Wyjdziesz z tego ! Młodyś i silny.. Ważne, żeby na Kolonoskopię nie zaczęli Cię kierować..
Gość Adrian Matracki Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 ojojojojoj... , żeby na się cała radomska ekipa nie posypała Spokojnie, złego licho nie bierze. Racja
tomaszu Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Ważne, żeby na Kolonoskopię nie zaczęli Cię kierować.. A co to? Bryniu, a czy ta Twoja znajoma przyjmuje na Dżozefowie?
Rekomendowane odpowiedzi