mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 witam :> jakiś taki krótki teraz jestes....zmizerniałeś [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 13:12_________________________________________________ bałem się o "końcówkę" wolałes sam to załatwic, nie dałeś Ani tej satysfakcji a myslałam że ja go ciachnę k**wa taka okazja mi uciekła ...
mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 łemcełem mniej niż zero nie czytałeś PW do prezesa
poziek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 łemcełem mniej niż zero nie czytałeś PW do prezesa nie interesują mnie twoje wypociny
mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 łemcełem mniej niż zero nie czytałeś PW do prezesa nie interesują mnie twoje wypociny przeczytaj może cię zainteresuje
mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 poznamy jutro zobaczymy co to za d*pa ..
tomaszu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Słuchajcie, słyszałem, że ta Ania to niezła świruska. Jutro ma tańczyć na stole. Najpierw przyjdzie Brynia, a po kilku głębszych na stół wejdzie Ania.
Kaśka Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Ania :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :polew: :polew: :polew: Nic już nigdy nie będzie takie samo
tomaszu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 mam dzisiaj niesamowite wyzwanie do wykonania, idę dlaej ,,walczyć z materią" :gwizdanie: WOW, ciekawe co to będzie. Dzisiaj przepaliłem beemkę. Ależ to jest maszyna. Tylko że trochę mocy mało, no ale ważne, że jest dusza. No ale czy kogoś to w ogóle interesuje?? Nieważne. Ważne, że jutro będą tańce na stole. :>
mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 jak se sam zatanczysz ... [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 20:26_________________________________________________ILOŚĆ REZERWACJI - 170 MIEJSC WOLNYCH - 1 majki może jednak :gwizdanie:
mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 ciężki temat mocniej kombinuj [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 21:11_________________________________________________albo zrób jak ja wpłać kasę i powiedz że już wycofać nie można
mcm Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 majki zrób dokumentacje foto dla klienta w razie czego zawsze to jakiś + przy sprzedaży
Rekomendowane odpowiedzi