Korzeń Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 albo ten Siedzi facet w barze a przy sąsiednim stoliku samotna kobieta. Taaka laska! "Ale piękna kobieta - myśli sobie. Podejdę do niej i zagadam. Ale co jej powiem? Na pewno coś wymyślę.Tylko żebym się nie zbłaźnił. Nie no, nie pójdę. Jestem taki nieśmiały. Ale ona jest taka piękna, muszę ją poznać! Powiem jej że zakochałem się od pierwszego wejrzenia. Eee tam, na pewno mnie wyśmieje. To może postawię jej drinka i rozmowa sama się potoczy? Akurat, taka laska nie zwróci uwagi na takiego szaraka jak ja. Ale to moja wielka szansa, muszę ją wykorzystać! Gdybym tylko wiedział jak zacząć..." W tym momencie kobieta wstała od stolika i zniknęła za drzwiami. "Uff, no to problem z głowy. Przynajmniej nie muszę się juz męczyć" Ale po chwili babka wraca i znów siada przy stoliku obok. "Tak, wróciła! To znak że jesteśmy sobie pisani,Bóg mi ja zesłał! Zagadam do niej, nie ma się czego bać. Żebym tylko wymyślił coś mądrego. OK stary, bierz się w garść i ruszaj." Gość wstaje, podchodzi do kobiety i pyta - Srałaś?...
tomaszu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Za każdym razem jak czytam ten kawał to słyszę to mocne akcentowanie na ostatnim słowie.
Korzeń Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 może rano sie coś przypomni. ja padam dobrze że nie zaliczyłem 500/10pkt na koniec :wallbash:
tomaszu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Ja pierdziele, właśnie znalazłem kulki w kieszeni.
tomaszu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 jak Ciebie czytam, to od razu słyszę ten Twój dziki śmiech Przyjedź w piątek na spota to zrobimy małą powtóreczkę.
tomaszu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Tomaszu dotarłeś do domu?? A to myślisz, że z komóry bym tak nawalał te posty? :>
kudalty66 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 halo dzien dobry z poniedziałku,. To ja Wam powiem tekst z malowania Wuja ,. pytam sie jaki to jest kolor, on idzie w zaparte że perła, a tu zonk, po polerowaniu wyszło że czarna, bardzo czarna gładka, a efekt perły to rysy po myjniach robiły,. w kazdym rfazie w sobote mieliśmy rekordowego spota od rana do wieczora,. polecam, i miłego tygodnia zyczę,.
Korzeń Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 gdybym wiedział że będę jechał tylko 5 minut to bym dłużej został chociaż z drugiej strony mijałem Ukcia więc skończyliśmy akurat :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Jestem jakiś taki niewyraźny dzisiaj. A w ogóle to miałem sen - śniła mi się ta jędrna pupa co to ją widzieliśmy w sobotę rano..
tomaszu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 karva, Ty to ostatnio w ogóle jakis dziwny jestes, nie chcesz się przypucować co łykasz szujo Przechodzę mutację i tyle.
Korzeń Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 karva, Ty to ostatnio w ogóle jakis dziwny jestes, nie chcesz się przypucować co łykasz szujo Przechodzę mutację i tyle. teraz jestem zły, że odkajdankowalismy Cie od kaloryfera
tomaszu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Nie fikajcie, bo wezmę kulki i was skapiszonuje na spocie. :>
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 No nieźle się tam działo, jak widzę po tekstach, ale przynajmniej nie zmieniliście podejścia do świata. Nadal jesteście totalnie "pofikani". Bryńka jak znajdziesz czas przypominam o telefonie :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 09:45_________________________________________________ale mi się nic nie chce;/
Rekomendowane odpowiedzi