Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no a jak tam wrażenia po Bukowinie, widziałem kilka fotek i na jednej już przysypiałeś :tongue4:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no a jak tam wrażenia po Bukowinie, widziałem kilka fotek i na jednej już przysypiałeś :tongue4:

Poważnie? A gdzie ta fotka?? :decayed:

Opublikowano

Poważnie? A gdzie ta fotka?? :decayed:

zaraz poszukam...

Opublikowano

tomaszu :notworthy: :notworthy:

Od teraz każdy będzie się do mnie zwracał z szacunkiem. :decayed:

Opublikowano

Witam.

Szukam kogoś kto mi dopisze vagiem głośniki bose do nawigacji (RNS-E).

Najlepiej najszybciej jak się da.

Opublikowano

Dobry :hi:

informuje iż wziąłem przykład z Tomaszusta i Michała i od niedzieli moja :a4fan: zaczęła jeżdzić już po mazurskich drogach :)

Teraz ostre poszukiwania czegoś nowego. Jeżeli znacie kogoś kto ma A3 min 2001rok proszę o info:)

Opublikowano

ale michal ma juz nastepną a4 b6 (postepowy chlopak)

Opublikowano

Witam.

Szukam kogoś kto mi dopisze vagiem głośniki bose do nawigacji (RNS-E).

Najlepiej najszybciej jak się da.

Witam i powodzenia w szukaniu

Opublikowano

Mokom69 bardzo się cieszymy że sprzedałeś, pomożemy poszukac nowego, ale.................................WPADAJ NA SPOTA, bo już zapomnieliśmy jak wyglądasz

to oferujesz swój czy mój:P?? :gwizdanie:

Opublikowano

Mokom69 bardzo się cieszymy że sprzedałeś, pomożemy poszukac nowego, ale.................................WPADAJ NA SPOTA, bo już zapomnieliśmy jak wyglądasz

to oferujesz swój czy mój:P?? :gwizdanie:

jak i ty sprzedajesz to jest dwa do wyboru :wink4:

Opublikowano

mokom, dobra decyzja, bo ta Twoja padaczka chyba już by nie pojeździła zbyt długo. :decayed: Przyjedź w piątek to obgadamy temat nowego samochodu. Jak będzie trzeba to podjadę po Ciebie.. :th:

Opublikowano

mokom, dobra decyzja, bo ta Twoja padaczka chyba już by nie pojeździła zbyt długo. :decayed: Przyjedź w piątek to obgadamy temat nowego samochodu. Jak będzie trzeba to podjadę po Ciebie.. :th:

gorzej jak przeczyta to nowy wlasciciel wozu :wallbash:

Opublikowano

Witam

Zastanawiam się nad A4 z Radomia http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8096024A4

Nie chciałem zaczynać nowego wątku. Czy ktoś z Was oglądał te A4 lub mógł by rzucić okiem na te "Qłattro"?

Niby w opisie wszystko pięknie ale na siłę nie chcę kupić, i jechać na marne.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

PS. Możecie polecić jakiś warsztat w Radomiu gdzie można było by zrobić przegląd przed zakupowy? Oraz o co chodzi z tym że 80% aut z Szwajcarii jest do kupienia w Radomiu?

Opublikowano

właśnie, wygląda na to, że wcisnął komuś paść :naughty:

Opublikowano

Ja przecież żartuję... :decayed:

Leski, w piątek mogę podjechać i sprawdzić miernikiem stan nadwozia. Co do Q - niestety nie jestem mechanikiem, ale może w ramach spota ktoś by się ze mną wybrał sprawdzić to auto. :)

Opublikowano

Ja przecież żartuję... :decayed:

Leski, w piątek mogę podjechać i sprawdzić miernikiem stan nadwozia. Co do Q - niestety nie jestem mechanikiem, ale może w ramach spota ktoś by się ze mną wybrał sprawdzić to auto. :)

No było by super, będę wdzięczny o potwierdzenie bezwypadkowości, no i ogólnie czy nie trup i warto oglądać szczegółowo. Ale jak by było więcej znalezionych wad/zalet to jeszcze lepiej. Może ktoś ma 2.8, lub doświadczenie porównał jak to chodzi.

Opublikowano

Co do mechanika - to raczej polecam ASO VW na ul; Chorzowskiej

Ew. Seat lub Skoda. Z ASO VW mam przykre doświadczenia. :kwasny:

Opublikowano

Oraz o co chodzi z tym że 80% aut z Szwajcarii jest do kupienia w Radomiu?

Chodzi oczywiście o kase :wink4: Przyjedź na spota to Ci powiem o co chodzi ze Szwajcarią :cool1:

Widze ze sprzedaja sie auta, puściłem wczoraj V40 , pierwszy klient i sprzedana :decayed:

Opublikowano

Oraz o co chodzi z tym że 80% aut z Szwajcarii jest do kupienia w Radomiu?

Chodzi oczywiście o kase :wink4: Przyjedź na spota to Ci powiem o co chodzi ze Szwajcarią :cool1:

Widze ze sprzedaja sie auta, puściłem wczoraj V40 , pierwszy klient i sprzedana :decayed:

Ze Szwajacarią mam nadzieje, że wiem o co chodzi, ładnie utrzymane samochody, każda niby musi mieć książkę, raczej nie ma druciarzy tak jak u nas tylko aso. Opieram swoją opinie na swojej Coupe stamtąd, bardzo ładny okaz. Ale o co chodzi że tylko z Radomia ciągną ze auta z Szwajcarii? Prawie rodzinny interes, ale przy cenie franka i w porównaniu do autoscouta.ch ceny atrakcyjne. Jak się mylę co do Szwajcarii dawaj na priv, bo bardzo jestem ciekawy.

Co do spota chętnie bym podjechał, ale raz daleko, dwa od wczoraj nie mam czym.

Moja 90 się sprzedała, jak odjeżdżała aż mi się smutno zrobiło.

A na dodatek znowu ulice białe, a ja bez Quattro :kwasny: