Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy moglibyscie podac mi tutaj albo na PW namiary na jakiegos dobrego mechanika z ktorego uslug korzystacie w Radomiu?

Ja jeżdżę zawsze do Maślanki na Starokrakowską. Tu masz adres i telefon: http://www.zumi.pl/100561,Elektromechanika_Pojazdowa._Adam_Maslanka,Radom,firma.html

Umawiaj się z nim z kilkudniowym wyprzedzeniem. Polecam. :th:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

BRYaszu ile Ci placi za reklame?! Co Cie widzę w radomiu to ciągle wysyłąsz wszystkich do niego:D i teraz idziemy z logami do SM:D hihi

Bryniu to co Twój Ł robi?

Opublikowano

Ł jest informatykiem, ale specjalizuje się w sieciach komputerowych i administrowaniu systemami

mrr moja dziedzina[;

Opublikowano

odzim widziałem Cie dzis ok. 17 ej jak wjeżdżałes na rondo warszawskie z telefonem przy uchu :decayed:

Opublikowano

to jak wam się ten samochód tam znalazl

pojechalismy dla firmy ubezpieczonej odzyskac auto , dla tak zwanej kasy :>[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 21:05_________________________________________________

odzim[/b] widziałem Cie dzis ok. 17 ej jak wjeżdżałes na rondo warszawskie z telefonem przy uchu

hej to nie ja , w robocie bylem do 18stej - niestety :no: chyba ze bylo po 18stej to faktycznie gadałem na rondzie przez telefon

Opublikowano

No byc może po18 ej, dzisiaj coś mi czas za szybko leciał :wink4: Na "stówę" to byłes Ty :wink4:

Opublikowano

Tomaszust dobrze że się udało z biletem:):)

Bryniu to może ja będę miał mały romans do Ciebie i Twojego Ł a mianowicie mam jakiś problem z matrycą w lapku:/ da się coś poradzić co i jk może być i oczywiście koszta naprawy:)

Opublikowano

tomaszu... :wink4:

Opublikowano

Bryniu to może ja będę miał mały romans do Ciebie i Twojego Ł a mianowicie mam jakiś problem z matrycą w lapku:/ da się coś poradzić co i jk może być i oczywiście koszta naprawy:)

a co sie dzieje?! bo tak sie skalda ze ja tez jestem a raczej bede informatykiem;P a lapy FS i czesc toshib mam obcykane no i CA i niektóre acery

Opublikowano

BRYaszu ile Ci placi za reklame?! Co Cie widzę w radomiu to ciągle wysyłąsz wszystkich do niego:D i teraz idziemy z logami do SM:D hihi

Nic nie płaci. Po prostu jestem tak zadowolony z jego usług, że każdemu go polecam. Koleś przede wszystkim nie wpędza w niepotrzebne koszty. :wink4:

odzim, naucz się cytować posty! :decayed:

Opublikowano

Bry... :hi:

Opublikowano

odzim[/b], naucz się cytować posty!

Daj spokój...chłopaku :wink4:

Opublikowano

odzim[/b]' date=' naucz się cytować posty!

[/quote']

Daj spokój...chłopaku :wink4:

Michał, Ty też się naucz! :decayed:

Opublikowano

Tomaszku nie czepiaj sie kolegów:D

Nie czepiaj nie czepiaj. Ja tylko im pomagam. :naughty:

Opublikowano

wy (ozix i tomaszu) to się chyba bardzo lubicie :wink4:

Opublikowano

PEDANT:P

Hmm, w pewnym stopniu tak, ale patrząc na wnętrze Twojego auta to niestety nie jestem w stanie Cię przebić. Mimo wszystko dziękuję. :wink4:

mcm, my się lubimy...

... wk*rwiać nawzajem. :decayed:

Opublikowano

wy (ozix i tomaszu) to się chyba bardzo lubicie :wink4:

My się wręcz KOCHAMY:>>

PEDANT:P

Hmm, w pewnym stopniu tak, ale patrząc na wnętrze Twojego auta to niestety nie jestem w stanie Cię przebić. Mimo wszystko dziękuję. :wink4:

Tomaszu czy u mnie wnętrze jest uwalone?! no może teraz tak ale już mnie to wkurza i jak tylko wrócę z uczelni to odkurzę ;)

Mnie denerwują moje felgi!!:>>

Opublikowano

Tomaszu czy u mnie wnętrze jest uwalone?! no może teraz tak ale już mnie to wkurza i jak tylko wrócę z uczelni to odkurzę ;)

Mnie denerwują moje felgi!!:>>

Raz jedyny widziałem rozkręcony kokpit i uwalone wnętrze w Twoim samochodzie - to było na spocie w Wawie. A poza tym to masz zawsze* czyściutko... :th:

*) Tak dla ścisłości to wnętrze Twojego auta widziałem w sumie 2 razy... :decayed: