tomaszu Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 czy moglibyscie podac mi tutaj albo na PW namiary na jakiegos dobrego mechanika z ktorego uslug korzystacie w Radomiu? Ja jeżdżę zawsze do Maślanki na Starokrakowską. Tu masz adres i telefon: http://www.zumi.pl/100561,Elektromechanika_Pojazdowa._Adam_Maslanka,Radom,firma.html Umawiaj się z nim z kilkudniowym wyprzedzeniem. Polecam. :th:
oZiX Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 BRYaszu ile Ci placi za reklame?! Co Cie widzę w radomiu to ciągle wysyłąsz wszystkich do niego:D i teraz idziemy z logami do SM:D hihi Bryniu to co Twój Ł robi?
oZiX Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Ł jest informatykiem, ale specjalizuje się w sieciach komputerowych i administrowaniu systemami mrr moja dziedzina[;
Gość Michał Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 odzim widziałem Cie dzis ok. 17 ej jak wjeżdżałes na rondo warszawskie z telefonem przy uchu
odzim Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 to jak wam się ten samochód tam znalazl pojechalismy dla firmy ubezpieczonej odzyskac auto , dla tak zwanej kasy :>[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 21:05_________________________________________________ odzim[/b] widziałem Cie dzis ok. 17 ej jak wjeżdżałes na rondo warszawskie z telefonem przy uchu hej to nie ja , w robocie bylem do 18stej - niestety chyba ze bylo po 18stej to faktycznie gadałem na rondzie przez telefon
Gość Michał Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 No byc może po18 ej, dzisiaj coś mi czas za szybko leciał Na "stówę" to byłes Ty
mokom69 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Tomaszust dobrze że się udało z biletem:) Bryniu to może ja będę miał mały romans do Ciebie i Twojego Ł a mianowicie mam jakiś problem z matrycą w lapku:/ da się coś poradzić co i jk może być i oczywiście koszta naprawy:)
mcm Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Opublikowano 30 Marca 2009 Tomaszust dobrze że się udało z biletem:) tomaszu...
oZiX Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Tomaszust dobrze że się udało z biletem:) Bryniu to może ja będę miał mały romans do Ciebie i Twojego Ł a mianowicie mam jakiś problem z matrycą w lapku:/ da się coś poradzić co i jk może być i oczywiście koszta naprawy:) a co sie dzieje?! bo tak sie skalda ze ja tez jestem a raczej bede informatykiem;P a lapy FS i czesc toshib mam obcykane no i CA i niektóre acery
tomaszu Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 BRYaszu ile Ci placi za reklame?! Co Cie widzę w radomiu to ciągle wysyłąsz wszystkich do niego:D i teraz idziemy z logami do SM:D hihi Nic nie płaci. Po prostu jestem tak zadowolony z jego usług, że każdemu go polecam. Koleś przede wszystkim nie wpędza w niepotrzebne koszty. odzim, naucz się cytować posty!
Gość Michał Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 odzim[/b], naucz się cytować posty! Daj spokój...chłopaku
tomaszu Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 odzim[/b]' date=' naucz się cytować posty! [/quote'] Daj spokój...chłopaku Michał, Ty też się naucz!
tomaszu Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Tomaszku nie czepiaj sie kolegów:D Nie czepiaj nie czepiaj. Ja tylko im pomagam.
oZiX Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Tomaszku nie czepiaj sie kolegów:D Nie czepiaj nie czepiaj. Ja tylko im pomagam. PEDANT:P
mcm Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 wy (ozix i tomaszu) to się chyba bardzo lubicie
tomaszu Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 PEDANT:P Hmm, w pewnym stopniu tak, ale patrząc na wnętrze Twojego auta to niestety nie jestem w stanie Cię przebić. Mimo wszystko dziękuję. mcm, my się lubimy... ... wk*rwiać nawzajem.
oZiX Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 wy (ozix i tomaszu) to się chyba bardzo lubicie My się wręcz KOCHAMY:>> PEDANT:P Hmm, w pewnym stopniu tak, ale patrząc na wnętrze Twojego auta to niestety nie jestem w stanie Cię przebić. Mimo wszystko dziękuję. Tomaszu czy u mnie wnętrze jest uwalone?! no może teraz tak ale już mnie to wkurza i jak tylko wrócę z uczelni to odkurzę Mnie denerwują moje felgi!!:>>
tomaszu Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Tomaszu czy u mnie wnętrze jest uwalone?! no może teraz tak ale już mnie to wkurza i jak tylko wrócę z uczelni to odkurzę Mnie denerwują moje felgi!!:>> Raz jedyny widziałem rozkręcony kokpit i uwalone wnętrze w Twoim samochodzie - to było na spocie w Wawie. A poza tym to masz zawsze* czyściutko... :th: _________________________________________________ *) Tak dla ścisłości to wnętrze Twojego auta widziałem w sumie 2 razy...
Rekomendowane odpowiedzi