Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odzim, temat z tym kawałem jest już przewałkowany. Tylko tak jak mcm mówi - w nieco innej wersji. W Bukowinie sikaliśmy z tego. :polew:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 891,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest jeszcze inna wersja [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 10:10_________________________________________________patrzy chlopak w barze a tam super laska , bierze lufe jedna druga , trzecia na odwage pdchodzi do niej i zagaduje - BARDZO MI SIE PODOBASZ TYLKO NIE SPIERDOL TEGO - :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jest jeszcze inna wersja [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 10:10_________________________________________________patrzy chlopak w barze a tam super laska , bierze lufe jedna druga , trzecia na odwage pdchodzi do niej i zagaduje - BARDZO MI SIE PODOBASZ TYLKO NIE SPIERDOL TEGO - :polew: :polew: :polew:

ta jest dobra :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Super, właśnie tak zrobię za tydzień we Fregacie. :D

Opublikowano
  • Autor

:good: :good: :good::kox: :kox: :kox:, wezmę kamerę i to nagram
Opublikowano

:good: :good: :good::kox: :kox: :kox:, wezmę kamerę i to nagram

weż też zapas baterii i czy tam akumulatorków żeby w najlepszym momencie nie padła jak wczorajszy aparat :polew: :polew:

Opublikowano

Ale urwoł.[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 12:50_________________________________________________Cześć ludzie? A gdzie wy jesteście? :mysli:

Opublikowano

cześć :hi:

Ja dzisiaj mam "zejście" :sick3: :sick3: :sick3:

biedactwo :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

nie dość że ch..jowo się czuję to jeszcze ciche dni w domu,ehhh :kwasny:

to masz przynajmniej spokój bo Ci nie dziamdże[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 20:58_________________________________________________jak się uprawia clubbing to trzeba potem na drugi dzień swoje odcierpieć
Opublikowano

Ja na rowerku po lesie śmigałem i nawdychałem się tlenu. :kox:

Odzim, o 12:00, tak? Kurde, żebym się tylko nie spóźnił. Muszę gdzieś poczytać co powinno się fotografować na chrzcinach. :decayed:

Opublikowano

jak by paulina dzisaj do szkoły nie szła i jutro nie miał bym chrztu synka to tez bym cierpial tylko mi P to by życ nie dała :no::rolleyes::(:przebiegly:

Opublikowano

Ja na rowerku po lesie śmigałem i nawdychałem się tlenu. :kox:

Odzim, o 12:00, tak? Kurde, żebym się tylko nie spóźnił. Muszę gdzieś poczytać co powinno się fotografować na chrzcinach. :decayed:

na 12:30 Tomaszu a i mam Cynka dla Ciebie Gośka dzis idzie do archiwum wlasnie zaraz ją tam zawożę :gwizdanie: :cool1:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 21:08_________________________________________________

aaaa, i akumulatory naładuj!!! :evil: nie daruję Ci tej gafy!!!

a z kim to nie dało rady bo aku padł
Opublikowano

Tomasz dziś chyba z GPSem na klacie łazi, jeszcze by jakieś migotanie się zarejestrowało jakby tam poszedł :decayed:

co holtera mu zalożyli :decayed:
Opublikowano

a z kim to nie dało rady bo aku padł

z naszą blondi, już nawet ugadany z nią temat był :kwasny:

no to też bym nie darował :ranting1: :arrow2: :!: :ranting1: :doh1:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 21:14_________________________________________________a właśnie zrobił choć jakie porządne choć jedno [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 21:15_________________________________________________ok jade jakie bro po drodze sobie jeszcze kupie na dzisiaj
Opublikowano

na 12:30 Tomaszu a i mam Cynka dla Ciebie Gośka dzis idzie do archiwum wlasnie zaraz ją tam zawożę :gwizdanie: :cool1:

Hehe, dzięki, ale w Warsiawie u siostry jestem. :wink4:

co holtera mu zalożyli :decayed:

Nie, bo znowu pierwszeństwo mieli pacjenci ze szpitala. Przestaję rozumieć sens prywatnego leczenia.. :wallbash:

z naszą blondi, już nawet ugadany z nią temat był :kwasny:

Gafa na skalę roku. :wallbash: Ale nadrobimy następnym razem. :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

a MCM tez z wami clubbing uprawial [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 22:03_________________________________________________chyba zostawiam jednak golfine i jade do Witka z forum golfa za 900stowek robi :chytry:

Opublikowano

a MCM tez z wami clubbing uprawial

nie, ale za to był Adrian :decayed:

ciekawe co na to Ozix
Opublikowano

odzim, temat z tym kawałem jest już przewałkowany. Tylko tak jak mcm mówi - w nieco innej wersji. W Bukowinie sikaliśmy z tego. :polew:

I co? srałaś? :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 23:31_________________________________________________eh co Was tak wyludniło? :thumbdown:

lece odpoczywać

papapa