tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Tomaszu a może wracałeś wczoraj z warszawy albo okolic?! Bo chyba Cie widziałem jakoś po 15 na trasie Wracałem, więc możliwe, że mnie widziałeś. Poza tym wydawało mi się też, że ktoś z jakiegoś ciemnego avanta machnął, ale nie wiem czy to był samochód klubowy..
oZiX Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Tomaszu a może wracałeś wczoraj z warszawy albo okolic?! Bo chyba Cie widziałem jakoś po 15 na trasie Wracałem, więc możliwe, że mnie widziałeś. Poza tym wydawało mi się też, że ktoś z jakiegoś ciemnego avanta machnął, ale nie wiem czy to był samochód klubowy.. no ja machałem ale nie z ciemnego avanta;> Jechałeś bardzo skoncentrowany przed białobrzeską w okularkach z kimś Taki mach men:D
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ozix, czy każdy musi wiedzieć, że Ci się podobam!?
mcm Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ozix, czy każdy musi wiedzieć, że Ci się podobam!? już wszyscy wiedzą
oZiX Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ozix, czy każdy musi wiedzieć, że Ci się podobam!? Staruszku nie wiem o co Ci kaman ale mnie się nie podobasz;) po pierwsze! Jesteś za stary po drugie za wysoki po trzecie niezbyt ładny po czwarte zero wdzięku i urody po piąte za daleko mieszkasz po szóste za krótko się znamy i po siódme NIE JESTEŚ KOBIETĄ!!:> no chyba że o czymś nie wiemy?! :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 20:20_________________________________________________i na następnego spota przyjadę z dziewczyną
mcm Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 i na następnego spota przyjadę z dziewczyną oZiX po co się oszukiwać
oZiX Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Najbardziej mnie ,,po piąte" rozwaliło a dlaczemu:P?? i na następnego spota przyjadę z dziewczyną oZiX po co się oszukiwać mcm00 ja nikogo nie oszukuję!! :gwizdanie: poza tym ja szukam młodej i ładnej sponsorki a nie Tomasza;P
odzim Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 zauważyliście ze dopiero po siódme że nie kobieta :> :> :>
mcm Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 zauważyliście ze dopiero po siódme że nie kobieta :> :> :> :polew:
tomaszu Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 i na następnego spota przyjadę z dziewczyną A ładną masz tę siostrę?? Czy to może będzie opłacona koleżanka, która ma grać Twoją dziewczynę??
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 i na następnego spota przyjadę z dziewczyną A ładną masz tę siostrę?? Czy to może będzie opłacona koleżanka, która ma grać Twoją dziewczynę?? wezmę tę moją zaobrączkowaną:>[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 23:26_________________________________________________KUTA!! co tak cicho?!
tomaszu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Przecież zawsze jest cicho jak Ty jesteś na forum. :cwaniak1:
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Przecież zawsze jest cicho jak Ty jesteś na forum. :cwaniak1: foch!
mokom69 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Dobry na tym spocie i ja będę w końcu
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Dobry na tym spocie i ja będę w końcu :polew:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Hehe widzę miłości na forum nie brakuje P.s mamy spocika w piątek ?
mokom69 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 no ja już postanowiłem więc czy będzie się paliło czy waliło ja będę czekał
tomaszu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jak najbardziej spocik w ten piątek będzie. Oczywiście przyjadę.
Rekomendowane odpowiedzi