Opublikowano 25 Sierpnia 201412 l Nie poznaje tego miejsca! 23-go Rijeka ulewa jak ch..., ucieczka w " dół" ok 19-tej doszła do Podgory cala noc lało:-(, teraz jest ok ale poranki i noce to nie to co kiedyś ze bez klimu ni chu chu To przejeżdżaj do Baśka Voda jest 34stopnie zero deszczu,jest super to super tak jak pisałem wyjazd sobota wieczorem, w tym roku plany są na Omiś Ja jadę w piątek - Brela
Opublikowano 25 Sierpnia 201412 l Nie poznaje tego miejsca! 23-go Rijeka ulewa jak ch..., ucieczka w " dół" ok 19-tej doszła do Podgory cala noc lało:-(, teraz jest ok ale poranki i noce to nie to co kiedyś ze bez klimu ni chu chu To przejeżdżaj do Baśka Voda jest 34stopnie zero deszczu,jest super :-P a wiesz jak daleko jest podgora od baski :-P
Opublikowano 25 Sierpnia 201412 l tam najlepsze jest to ze z drogiej strony szczytow jest zupelnie inna pogoda, wjezdzalem do makarskiej to bylo pochmurno przed tunelem, wyjechalem z tunelu bylo slonecznie i goraco co do tych 18 kilosow mozna za grosze wziac skuter
Opublikowano 26 Sierpnia 201412 l Jakieś 18km No... To pogodynke mamy raczej idento kolego ;-)Bardziej interesuje mnie jaka jest pogoda na "gorze " teraz Edytowane 26 Sierpnia 201412 l przez rrrudy25
Opublikowano 31 Sierpnia 201412 l I jestem w domu podroż bez jakiś tam przygód poza tym że w Austrii w jedna i z powrotem lało, 2660km w 25godz. Cały czas 33 stopnie ciepełka.Miejscowość Baśka Voda polecam
Opublikowano 1 Września 201412 l Mialem zostac do 7 wrzesnia ale chyba bede zmuszony wyjechac wcześniej - pogda Do wczoraj super ale dzisiaj leje caly dzień i na prognozie nie widac szybko poprawy
Opublikowano 1 Września 201412 l Normalnie urwanie chmury, burze itp poprawa od czwartku, piątku tak jak juz czytalem i koledzy pisali - ten rok jest super deszczowy
Opublikowano 1 Września 201412 l Jestem to dwunasty raz i po raz pierwszy zdarzyło mi się aby padało tak obficie cały dzień, zdarzały się burze ale max 2-3 godziny i znowu była piękna pogoda, no cóż takie życie
Opublikowano 1 Września 201412 l Ja bylem w 2013r i tak jak piszesz burza i po niej słonecznie ale w tym roku nawet w chorwackiej tv mówią ze wody maja już dość
Opublikowano 1 Września 201412 l Tak z ciekawości w której części jesteś? śledząc pogodę z kamerek do około 15 powyżej Zadaru było jeszcze fajnie
Opublikowano 1 Września 201412 l Ja troszkę niżej w Ruskamen 7kn poniżej Omiś-a ale niestety pogoda taka sama
Opublikowano 1 Września 201412 l 9 dni bylo super ale nie wiem czy wytrzymam do niedzieli jak dalej bedzie lalo w Kanicy byla taka burza ze nie mielismy pradu przez 6 godzin
Opublikowano 1 Września 201412 l No niestety koledzy pora wracać do domu :-( wakacje skrócone przez pogodę a prognozy a na kolejne dni molo optymistyczne :-( Ale jesteśmy zaprawieni bo u nas 13st i mrzawka ;-)