Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wjadę tam skuterem :grin:

Gdyby coś się A3 stało to lipa bo B6 u lakiernika. Nie miałbym czym wrócić.

Dziś od rana w Chorwacji mamy bezchmurne niebo :banan: lecę na plażę

Jak nie ma pogody to nie wybieraj sie na Sw Jure bo nic nie zobaczysz. Szkoda czasu.

Dzięki za info :hi:

Edytowane przez Armi

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 332,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak wziolem skutrer z wyporzyczalni i pojechalem jak najwyrzej makarskiej ( kolo peveca) to juz biedactwo kopcilo na niebiesko o zapachu sprzegla nie wzpomne wiec na sw jure moze byc lipton skuterem choc zycze powodzenia :)

Opublikowano

Ja odpuściłem Chorwację bo prognozy pogody do d*py sa. A nawet jak ma byc słońce to sporo do 30 stopni brakuje.

Chyba obiore kierunek Hiszpania....

Opublikowano

jak wziolem skutrer z wyporzyczalni i pojechalem jak najwyrzej makarskiej ( kolo peveca) to juz biedactwo kopcilo na niebiesko o zapachu sprzegla nie wzpomne wiec na sw jure moze byc lipton skuterem choc zycze powodzenia :)

Wjechaliśmy we dwoje jednym skuterem 50cm3. Nawet się nie zająknął. Zresztą nie byliśmy jedyni.

Mogę polecić. Czas jak samochodem a mijanki nie straszne bo droga ma szerokość na samochód i skuter.

Opublikowano

Panowie i Panie szykuje się ktoś na wyjazd do Chorwacji w okolice Splitu (lub gdzieś przy wybrzeżu) w październiku, z planowanym powrotem do kraju 13 października?? Jak by ktoś coś to proszę o PW, bo mam prośbę :)

Edytowane przez Lukasz_mk2

Opublikowano

Pany w piątek jadę na Cro i mam zamiar minąć autostradę na Słowenii, patrząc po mapie mam zjechać za granicą na 437 potem w Maribor kawałek 1 a dalej 454 i 710 aż do 9tki??

Opublikowano

A po co będziesz zjeżdżał, wal autostradą przecież to kawałek ,,,nie rób sobie dodatkowej drogi

Edytowane przez skrab

Opublikowano

A po co będziesz zjeżdżał, wal autostradą przecież to kawałek ,,,nie rób sobie dodatkowej drogi

A po to żeby znów nie płacić :decayed:

Opublikowano

Wal bez winiety, ja tak już czwarty raz i zero kontroli musiało by mnie :glupek2: żebym kupował :wink:

Opublikowano

Tomek ,ale jak jesteś pechowy ,to ;co złego to nie ja. :grin: Ja Cie nie namawiam . :wink:

Opublikowano

Wal bez winiety, ja tak już czwarty raz i zero kontroli musiało by mnie :glupek2: żebym kupował :wink:

a nie ma bramek które się otwierają jak podjeżdżasz z magiczną naklejką?

Opublikowano

Wogole nie ma bramek ...

Opublikowano

a nie ma bramek które się otwierają jak podjeżdżasz z magiczną naklejką?

Nie nie ma zadnych bramek :wink:

Opublikowano

mnie kontrolowali na koncu autostrady ... stali we dwoch z lornetkami, mialem chyba 6 naklejek na szybe wiec mnie zdjeli i sprawdzili

Edytowane przez saat

Opublikowano

w austrii przed słowenią skręć na mureck i tyle w temacie

Znam tę trasę: Mureck - Lenart - Ptuj. Zresztą wczoraj nią wracałem.

Automapa też dobrze objazd poprowadzi, ciekawe jak mapy z RNS-E ale to pewnie H4mm3R napisze, jak wróci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w austrii przed słowenią skręć na mureck i tyle w temacie

Znam tę trasę: Mureck - Lenart - Ptuj. Zresztą wczoraj nią wracałem.

Automapa też dobrze objazd poprowadzi, ciekawe jak mapy z RNS-E ale to pewnie H4mm3R napisze, jak wróci.

Pojechałem na pałę, czyli bez winiety autostradą :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja wolalem nie ryzykowac i odzalowalem na winiety...moze bedziesz miec fuksa, ale jak cie dowala to bedziesz plul w brode :) Ja mialem objazd w autoampie to mnie pogubilo i koniec koncow stracilem tylko czas :)

Edytowane przez sebul