Opublikowano 12 Kwietnia 201511 l Witam, wybieram się ok 10-go sierpnia do Chorwacji (żona + dziecko 4 lata) . Poczytałem trochę forum plus inne polecane stronki i znalazłem 3 najczęściej polecane miejscowości: Baśka Voda, Makaraska, Promajna - mam nadzieje, że nie przekręciłem nazw. Którą miejscowość polecacie na pierwszy raz i kiedy bukować miejsce noclegowe, żeby nie było za późno ? Może ktoś był w jednej z tych trzech miejscowości i poleci jakieś noclegi Edytowane 12 Kwietnia 201511 l przez tomekxp2
Opublikowano 12 Kwietnia 201511 l Jelena. Bojka już full Bliżej morza Bojka i z basenem ale te 90m przeboleje Tyle samo bym zapłacił w PL nad zimnym bałtykiem. Dzięki jeszcze ra Artur Będziesz miał blisko do wodopoju bo ta willa jest obok jedynego marketu w mieście
Opublikowano 12 Kwietnia 201511 l Witam, wybieram się ok 10-go sierpnia do Chorwacji (żona + dziecko 4 lata) . Poczytałem trochę forum plus inne polecane stronki i znalazłem 3 najczęściej polecane miejscowości: Baśka Voda, Makaraska, Promajna - mam nadzieje, że nie przekręciłem nazw. Którą miejscowość polecacie na pierwszy raz i kiedy bukować miejsce noclegowe, żeby nie było za późno ? Może ktoś był w jednej z tych trzech miejscowości i poleci jakieś noclegi mogę Ci jeszcze polecić Tucepi
Opublikowano 12 Kwietnia 201511 l Witam, wybieram się ok 10-go sierpnia do Chorwacji (żona + dziecko 4 lata) . Poczytałem trochę forum plus inne polecane stronki i znalazłem 3 najczęściej polecane miejscowości: Baśka Voda, Makaraska, Promajna - mam nadzieje, że nie przekręciłem nazw. Którą miejscowość polecacie na pierwszy raz i kiedy bukować miejsce noclegowe, żeby nie było za późno ? Może ktoś był w jednej z tych trzech miejscowości i poleci jakieś noclegi mogę Ci jeszcze polecić Tucepi A masz może kolego jakieś namiary na sprawdzone pensjonaty/hotele/gospodarzy w Tucepi ? Edytowane 12 Kwietnia 201511 l przez tomekxp2
Opublikowano 12 Kwietnia 201511 l Witam, wybieram się ok 10-go sierpnia do Chorwacji (żona + dziecko 4 lata) . Poczytałem trochę forum plus inne polecane stronki i znalazłem 3 najczęściej polecane miejscowości: Baśka Voda, Makaraska, Promajna - mam nadzieje, że nie przekręciłem nazw. Którą miejscowość polecacie na pierwszy raz i kiedy bukować miejsce noclegowe, żeby nie było za późno ? Może ktoś był w jednej z tych trzech miejscowości i poleci jakieś noclegi mogę Ci jeszcze polecić Tucepi A masz może kolego jakieś namiary na sprawdzone pensjonaty/hotele/gospodarzy w Tucepi ? tutaj byliśmy 2 lata temu, do morza przejść przez ulicę i 100m spacerkiem
Opublikowano 12 Kwietnia 201511 l A jak warunki ? ile płaciłeś za dobę ? Polski znają czy po angielsku można się dogadać ?
Opublikowano 12 Kwietnia 201511 l Witam, wybieram się ok 10-go sierpnia do Chorwacji (żona + dziecko 4 lata) . Poczytałem trochę forum plus inne polecane stronki i znalazłem 3 najczęściej polecane miejscowości: Baśka Voda, Makaraska, Promajna - mam nadzieje, że nie przekręciłem nazw. Którą miejscowość polecacie na pierwszy raz i kiedy bukować miejsce noclegowe, żeby nie było za późno ? Może ktoś był w jednej z tych trzech miejscowości i poleci jakieś noclegi Baśka Voda i Makarska faktycznie fajne miejscowości ale są istotne minusy , tłumy ludzi ,ciasno na plaży,plusy dużo atrakcji (fajne miejsca ale na wizytę) Promajna mała kameralna miejscowość plusy spokój cisz minusy mało atrakcji . Podgora złoty środek tzn.atrakcje vs wypoczynek .Polecam.
Opublikowano 13 Kwietnia 201511 l Ok, poczytam i zastanowię się jeszcze. Narazie decyzja gdzie jechać nie zapadła ostatecznie.
Opublikowano 13 Kwietnia 201511 l A jak warunki ? ile płaciłeś za dobę ? Polski znają czy po angielsku można się dogadać ? dogadasz się w miarę po polsku, sprawdzę ile płaciłem, chyba, że Pajda sobie wcześniej przypomni
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Poczytałem trochę i muszę przyznać, że ciekawa ta miejscowość Podgora. Czy ktoś ma jakieś sprawdzone/ polecane noclegi w tej miejscowości ?
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l A jak warunki ? ile płaciłeś za dobę ? Polski znają czy po angielsku można się dogadać ?dogadasz się w miarę po polsku, sprawdzę ile płaciłem, chyba, że Pajda sobie wcześniej przypomni Z tego co pamiętam to 15 euro na dobę od osoby
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l Kurcze przepłaciłem ,ja u nich zapłaciłem 20 euro za osobę ,chyba słabo się targowałem. Ale i tak polecam, dają poczęstunek alkoholi i fig. Wiśniówkę z kardamonem mają zajeb....ą .
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l Kurcze przepłaciłem ,ja u nich zapłaciłem 20 euro za osobę ,chyba słabo się targowałem. Ale i tak polecam, dają poczęstunek alkoholi i fig. Wiśniówkę z kardamonem mają zajeb....ą . mam jeszcze od nich jakąś nienapoczętą flaszkę
Opublikowano 18 Kwietnia 201511 l Kurcze przepłaciłem ,ja u nich zapłaciłem 20 euro za osobę ,chyba słabo się targowałem. Ale i tak polecam, dają poczęstunek alkoholi i fig. Wiśniówkę z kardamonem mają zajeb....ą . Zależy kiedy byłeś? My we wrześniu i dla tego taka cena [emoji6] A planuje koniec sierpnia początek września. Makarska a dokładnie promajna. Jakie ceny za kwatery?Ja też w Promajna już mam zaklepane 100e za apartament 3 pokojowy z kuchnia i lazienka od 27 sierpnia będe daj info jak będziesz szczelimy jakąś butlę Będzie spot [emoji41] My ze stanleyem mamy od 7.09 [emoji3]
Opublikowano 18 Kwietnia 201511 l Szkoda, że nie w czerwcu:/ Do kiedy będziesz na miejscu?? Ja zaczynam pobyt w Makarskiej 04.07
Opublikowano 18 Kwietnia 201511 l Szkoda, że nie w czerwcu:/ Do kiedy będziesz na miejscu?? Ja zaczynam pobyt w Makarskiej 04.07 Mam urlop do 04.07 ale może uda się go przedłużyć albo przesunąć. Będę w Podgórze, jakby co Edytowane 18 Kwietnia 201511 l przez Armi
Opublikowano 19 Kwietnia 201511 l Napiszcie Panowie, kto, kiedy i gdzie jedzie - w wolnej chwili podepnę to do pierwszego posta